Pall Corporation

Pall er den største og mest forskelligartede globale virksomhed inden for området filtrering, separationer og oprensning. 

Pall's tekniske ekspertise, produktportefølje og global rækkevidde er uovertruffen. Denne mangfoldighed af teknologier er en betydelig styrke, som giver både Pall og Diatom A/S mulighed for at udnytte muligheder på tværs af brancher og understøtte vores egne kunder på tværs af geografiske områder.

Som forbrugere overvejer vi sjældent, hvordan de produkter, vi bruger, er lavet. Hvad enten produkterne er computere eller mobiltelefoner, en favorit øl eller vin, vand fra hanen, medicin, el, benzin, eller malingen på vores biler forventer vi høj kvalitet, pålidelighed og rimelige priser. For det meste får vi dem. Pall's meget avancerede teknologi er blandt årsagerne. Disse teknologier er usynlige for forbrugerne, men af afgørende betydning for industrien.

Mange brancher har en fælles fjende: Forurening - Den kan destruere produkter, lukke fabrikker, hindre overholdelse af lovkrav og besværliggøre innovation. Pall’s teknologier hjælper dem til:

  • Optimere processen effektivitet
  • Sikre produktets renhed
  • Imødegå stringente regler og lovkrav
  • Fjerne hindringer for innovation
  • Udvikle integrerede løsninger

Pall sortiment

Besøg Pall Corporation's hjemmeside.

 

Pall