Nyheder & pressemeddelelser

Herunder finder du aktuelle nyheder og pressemeddelelser. Hvis du ønsker at modtage vores nyheder pr. mail, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udkommer fire gange om året.

Preeflow Eco-PEN330

Preeflow Eco-PEN330 dispenser til mikrodispensering

Mikrodispenser fra Preeflow by ViscoTec kan dosere en-komponente medier ned til 0,002 ml. Et mindre væskekammer end på andre Preeflow-dispensere gør, at den fyldes hurtigere og derfor er særligt effektiv ved dispensering af højviskose medier i små mængder og ved dosering med langsomme dispenseringscyklusser.

  Læs mere

dow-rullende-togmateriel.jpg

Silikoneprodukter til rullende jernbanemateriel

45545-2-certificerede silikoneprodukter fra Dow til brug i rullende jernbanemateriel.

  Læs mere

Dow Corning VE-6001 UV til indlejrede skærme

Dow Corning® EA-5151 QiC Adhesive til montering af elektronik i bilindustrien

Nyhed: Elektroniklim med øjeblikkelig vedhæftning, som understøtter en hurtig og omkostningseffektiv montering i overensstemmelse med bilproducenternes kvalitetsstandarder. Limen er et effektivt alternativ til varmhærdede lim, dobbeltklæbende tape og mekanisk befæstelse.

  Læs mere

Varemærket Dow Corning skifter navn til DOWSIL

Varemærket Dow Corning skifter navn til DOWSIL

Varemærket Dow Corning® skifter navn til DOWSIL™ efter at selskabet Dow Corning Corporation i 2016 blevet opkøbt af Dow Chemical.

  Læs mere

Permabond-HM1642 til limning af balustre og håndlister

Fastgørelseslim til montering af metalbalustre og -håndlister

Anaerob fastgørelseslim fra Permabond med god hærdning ved lave temperaturer og på passive metaloverflader. Særligt velegnet til balustre, rækværk og håndlister i metal.

  Læs mere

Dow Corning VE-6001 UV til indlejrede skærme

Nyhed: Optisk UV-lim fra Dow Corning til indlejrede skærme

Dow Corning® har lanceret en optisk klar UV-silikonelim til samling og beskyttelse af indlejrede skærme i bilinteriør og andre typer skærme, som udsættes for særligt hårde miljøforhold.

  Læs mere

Dymax 9451 sort coating på printkort

Sort conformal coating beskytter printkort mod omgivende miljø og designplagiering

Flammehæmmende, sort UV-beskyttelseslak med sekundær varme-hærdemekanisme til beskyttelse af elektronik mod miljøpåvirkninger og kopiering af design.

  Læs mere

Korrosionstest MOLYKOTE G1502FM

Overlegen Molykote smørefedt til brug i vandholdige miljøer

Vandafvisende smørefedt Molykote® G-1502FM Syntetisk Bearing And Gear Grease reducerer spray-off, slid og korrosion

  Læs mere

Diatom A/S har åbnet nye omhældningsfaciliteter

Diatom A/S intensiverer omhældning af kemiske produkter i kundespecifikke mængder

Diatom A/S har åbnet nye omhældningsfaciliteter, som giver kunderne mulighed for at bestille kemiske materialer i kundespecifikke emballagetyper og -størrelser.

  Læs mere

DiaTherm varmeledende pad DT30

Nye varmeledende materialer med exceptionel varmeldningsevne

Diatom A/S lancerer to varmeledende grafitfolier og fire varmeledende pads med exceptionel varmeledningsevne under varemærket DiaTherm™

  Læs mere

Eco-DUO 330 volumetrisk dispenser

Nyhed: Preeflow Eco-DUO330 til to-komponent mikrodispensering

Mikrodispensering når nye højder med en nyudviklet to-komponent dispenser fra Preeflow by ViscoTec, der kan dosere mængder ned til 0,005 ml pr. skud. Dispenseren egner sig til dråbe- og perledosering af lav- og mediumviskose substrater inden for optik, fotonik, medico, biokemi, elektronik og halvlederfremstilling.

  Læs mere

Tankatite® - Pakninger til tanklåg

Tankatite® 440 - Lugepakning

Tankatite® 440 er specielt udviklet til tætning af tankluger, inspektions- og renseluger på skibe, der sejler med alle kendte væsker i alle IMO klasser.

  Læs mere

Dow Corning HM-2600 og Dow Corning 750

Silikonelim til brug på materialer med lav overfladeenergi

Dow Corning har udviklet to nye silikonelime og -tætningsmidler velegnet til montage og vedligehold i industrien, bl.a. til brug i fremstilling af husholdningsapparater. Med disse nye silikoneprodukter får producenterne en højere produktivitet, forbedrede designmuligheder og en omkostningseffektiv produktion

  Læs mere

Dymax BlueWave MX-150 LED UV-punkthærdesystem

LED UV-hærdesystem med nyudviklet teknologi giver maksimal fleksibilitet

Dymax har lanceret et højintensitets LED UV-hærdesystem med LED-chippen placeret i LED-hovedet fremfor i controlleren, som giver en endnu mere konstant og ensartet intensitet, da potentielt intensitetstab som følge af lange eller bøjede lysledere undgås.

  Læs mere

Rivkle B2007 Akkumaskine

Ny RIVKLE akkumaskine til blindnittemøtrikker

Den nye RIVKLE® B2007 akkumaskine til blindnittemøtrikker er den seneste innovative løsning fra Böllhoff. Maskinen er bygget med stort fokus på ergonomiske forhold og har samtidig de samme kendte egenskaber som P2007 har.

  Læs mere