Sort conformal coating beskytter printkort mod det omgivende miljø og sikrer mod designplagiering

Flammehæmmende, sort UV-beskyttelseslak med sekundær varme-hærdemekanisme til beskyttelse af elektronik mod miljøpåvirkninger og kopiering af design.

Dymax Multi-Cure 9451 Black Conformal Coating er en sort, uigennemsigtig UV-lak til beskyttelse af printkort og dets komponenter. Der påføres et tyndt lag coating, som beskytter mod luftfugtighed, varme, aggressive substrater og andre påvirkninger, som kan skade funktionen på printkortet. Derudover er den uigennemsigtige sorte farve beregnet til at dække bl.a. mærkning, komponenter og andre følsomme oplysninger på printkortet for at sikre mod designplagiering.

Dymax 9451 Black Conformal Coating kan påføres både manuelt eller med automatiseret spraydoseringsudstyr og hærder først ved tilførsel af UV- eller synligt lys, hvilket muliggør korrekt tilpasning af komponenter før hærdning. Beskyttelseslakken kan påføres i en lagtykkelse på op til 0,125 mm pr. påføring og er udstyret med en sekundær varme-hærdemekanisme, som gør den særligt velegnet til applikationer, hvor der findes skyggeområder. Ved behov for et tykkere coating-lag kan materialet påføres i flere passager. Dymax 9451 er UL94 V-0-godkendt og udviser god adhæsion på mange overflader, bl.a. glasforstærket epoxylaminat, glas og rustfrit stål.

Egenskaber

  • En-komponent
  • Øjeblikkelig hærdning ved tilførsel af UV- og synligt lys
  • Sekundær varmehærdning sikrer hærdning i skyggeområder
  • Uigennemsigtig sort farve
  • Flammehæmmende - UL94 V-0-godkendt
  • God klæbeevne på glasforstærket epoxylaminat, glas og rustfrit stål.

Læs mere om Dymax 9451 Black Conformal Coating.

Har du spørgsmål til Dymax 9451 Black Conformal Coating, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk

Dymax 9451 UV-coating
Sort conformal UV-coating
Dymax 9451 sort coating på printkort
Dymax 9451 sort coating på printkort