TICO Adjustamounts justerbare vibrationsdæmpende maskinfødder

TICO S/AD justerbare vibrationsdæmpende og støjdæmpende maskinfødder, også kaldet maskinsko eller montagefødder, er specielt designet til montering på maskiner og strukturer, hvor præcis nivellering er af afgørende betydning, og hvor en smule ekstra højde er påkrævet.

TYPISKE ANVENDELSER

TICO S/AD Adjustamounts anvendes hvor der et behov for nøjagtig nivellering af maskiner og anden produktionskonstruktioner. 

De justerbare montagefødder anvendes, hvor der et behov for en afstand til underlaget. De er meget nemme at montere og lette at justere. De cirkulære fødder har en indstøbt TICO PA vibrationsdæmpende og støjdæmpende plade. Montageresultatet vil blive en sikker og stabil montage.

Mellemlagsnivelleringspladerne, TICO S/SH,  anvendes typisk sammen med de andre TICO vibrationsdæmpende og støjdæmpende plader, hvor underlaget ikke er plant.

EGENSKABER

  • Specielt designet til vibrationsdæmpning og støjdæmpning af maskiner og andre konstruktioner, hvor der kræves en nøjagtig nivellering samt skånsom mod underlaget.
  • Nøjagtig og hurtig højdejustering og udjævning
  • Bredt sortiment, der passer til mange anvendelser og belastninger

TICO S/AD maskinsko fra James Walker leveres som standard i 5 forskellige størrelser; fra M10 x 90mm/135kg til M20 x 190mm/1350kg.

Kontakt produktspecialisterne, hvis du har spørgsmål, eller hvis du ønsker at købe et produkt. 

TICO S/AD - Vibrationsdæmpende maskinfødder

Produktnummer: TICO S/AD
Erhvervsrådgivning
Salg & teknisk vejledning
Bjarne Feddersen
Bjarne Feddersen
Salgsingeniør - Mekanik & Pakninger

bf@diatom.dk
+45 3091 4142

Ordrer & Support
Kenneth Thorn
Kenneth Thorn
Logistikkoordinator - Filtrering, Flow & Dosering

kt@diatom.dk
+45 3679 0001