Fleksible pakninger fra NordicSeal

LubSeal pakninger fra NordicSeal er fleksible, dynamiske og statisk elastiske pakninger.

LubSeal pakningerne produceres med forskellige typer fiber, afhængigt af medie og driftsforhold. Alle anvendte fibre er af den bedste kvalitet på markedet. 

EGENSKABER

Elastomerkernen i LubSeal gør pakningen meget fleksibel, hvilket sikrer absorption af akslens vibrationer og følger eventuelle excentricitetsbevægelser i akslen, hvilket forhindrer lækage. 

På grund af elasticiteten i pakningen er det ikke nødvendigt at forspænde pakningsflangen så hårdt som på en traditionel flettet pakning. Dette giver også en længere driftstid mellem justeringer af pakningsflangen. 

Elastomerkernen er lavet af ekstruderet TPE (termoplastisk elastomer) cross-kombineret PTFE / PP eller NBR / PP eller SI. 

Den fleksible LubSeal pakning leveres som blød eller hård type. Der er forskellige typer af profiler er til rådighed, som standard: rund, oval, kvadratisk og rektangulær. 

Og pakningerne kan produceres i kundespecifikke profiler til en favorabel pris. 

Det unikke integrerede smøresystem i LubSeal forårsager mindre slid på akslen og på fibrene. Det forlænger levetiden på både aksel og pakning, og formindsker brugen af ekstern smøring/køling samt minimere medielækage. 

ANVENDELSER

De fleksible LubSeal pakninger er bl.a velegnede til brug i stempelpumper, skrueaksler på skibe, offshore og fødevareindustrien, samt til transportsnegleaksler og omrørere.

Kontakt vores produktspecialiser for nærmere rådgivning.

Fleksible pakninger fra NordicSeal

Produktnummer: NordicSeal
Erhvervsrådgivning
Ordrer & Support
Kenneth Thorn
Kenneth Thorn
Logistikkoordinator - Filtrering, Flow & Dosering

kt@diatom.dk
+45 3679 0001