Diatom A/S har åbnet et in-house testcenter, der giver vores kunder mulighed for at teste egne applikationer med vores robot- og doseringsudstyr.

Det kan være en omfattende udgift at investere i produktionsudstyr. Især før man ved, om udstyret rent faktisk er det optimale valg til applikationen og behovet. Derfor har Diatom A/S åbnet et in-house testcenter, der giver vores kunder mulighed for at komme forbi vores domicil for at teste dosering med en EFD EV5-robot og en volumetrisk doseringsenhed. Således giver vi vores kunder mulighed for at teste vores udstyr til netop deres egne applikationer.

Dine fordele ved at besøge vores in-house testcenter

  • Fleksibilitet – test udstyret inden du investerer.
  • Undgå fejlkøb – du er sikret at udstyret er den optimale løsning til din applikation.
  • Få afklaret om opgaven kan løses, inden der investeres i udstyr.
  • De første to timer er gratis.

PRIS

De første 2 timer* af testen er gratis. Ved behov for yderligere tid pålægges et gebyr. Hvis udstyret lever op til dine ønsker og krav, og du ønsker at købe udstyret, vil det betalte gebyr blive modregnet udstyrets salgspris.

*Inkl. programmering af robotten og opstilling af emnet.

EFD EV5-ROBOT

EV5-robotten er en 3-akset dispenseringsrobot med pencil-kamera og forhåndsvisning af dispenseringsbane på skærm. Robotten har et arbejdsområde på 500 x 500 mm, og dens 3D-bevægelsesstyring gør det let at programmere dispensering i prikker, linjer, cirkler, buer og sammensatte buer med en gentagelsesnøjagtighed på +/-0,02 mm.

VOLUMETRISK MIKRODOSERING

Vi har en bred vifte af volumetriske doseringsventiler, som bl.a. er velegnet til mikrodispensering – kort sagt applikationer der kræver høj præcision, gentagelsesnøjagtighed og pålidelighed. Typiske applikationer er perledosering, forsegling, prikdosering, glob top og indstøbning af høj- og lavviskose en-komponente medier.

Kontakt produktchefen, for yderligere oplysninger om vores testcenter.

In-house testcenter med EFD robot og mikrodispenser

Produktnummer: INHOUSE TESTCENTER
Erhvervsrådgivning
Salg og teknisk vejledning til erhverv
Michael Petersen
Michael Petersen
Produktchef - Dosering & Filtrering
Teknisk Vejledning
Jim Vistisen
Jim Vistisen
Servicetekniker - Dosering & Filtrering
Ordrer & Support
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Indkøbs- & logistikchef - Kemi, Mekanik & Dosering