daempning-tico-top.jpg

Vibrationsdæmpning

Vibrationsdæmpning til maskiner

Vibrationsdæmpning og støjdæmpning til maskiner og rørføringer, samt transportbånd og anlæg. Alle former for produktionsmaskiner har en frekvens, der udarter sig som vibrationer eller anden støj. Ved at forhindre disse vibrationer forlænger man levetiden på produktionsapparatet samt forhindrer andre støjgener i omgivelserne.

TICO vibrationsdæmpende og støjdæmpende produkter er eminente til at optage de uønskede frekvenser, optimere produktionsapparatet og forbedre arbejdsmiljøet.

TICO har et bredt program indenfor: Vibrationsdæmpende plader – Støjdæmpende plader – Anti vibrationspuder – Maskinfødder – Maskinsko – Nivelleringsplader – Vibrationsbeslag – Frekvensdæmpning – Montagefod – Justerbare nivelleringsfod – Justerbare maskinfødder – Vibrationsisolering.  

TICO’s produkter er fremstillet i kvalitetsprodukter af Kork og Polychloropren samt Acrylonitril.
Ved nøje sammensatte blandinger opnås et TICO kvalitetsprodukt, der er eminent indenfor vibrationsdæmpning og støjdæmpning. Der er et produkt til ethvert formål og applikation. Produkterne tåler høje dynamiske og statiske belastninger uden fysisk nedbrydning.

Vibrationsdæmpende plader kan eksempelvis limes direkte på gulvet, så det ikke er nødvendigt at bolte pladerne fast. Vælger man at anvende bolte til at fastgøre produktionsapparatet til gulvet, så skal boltene også vibrationsisoleres.

Typiske anvendelser omfatter: Elevatorer, Transportbånd, Generatorer, Køleanlæg, Pumper, Kompressorer, Drejebænke, Søjleboremaskiner, Save, Kraftpresser, Slaghammere, Knusemaskiner, Formpressere, Cargo luger, Transportspor, Porte, Buffere og Instrumenteringer. 

vibrationsdaempning-tico.jpg

TICO S/PA - Generel Vibrationsdæmpende plade

Plade til vibrationsdæmpning, der kan modstå meget høje dynamiske og statiske belastninger uden fysisk nedbrydning
TICO S/PA - Vibrationsdæmpende plader

TICO M/PA - Generel Vibrationsdæmpende plade

Plade til vibrationsdæmpning af maskiner der har en lav belastning og begrænsede frekvenser.
TICO M/PA Pad

TICO LF/PA - Lav-frekvens vibrationsplade

Lav-frekvens vibrationsdæmpende plade, der er specielt udviklet til støjisolering ved lavfrekvensvibrations- og støjkilder.
Tico LF/PA/10 Lav-frekvens vibrationsplader

TICO CF/PA - Lav-frekvens vibrationsplade

Vibrationsdæmpende plade der er produceret af en gummi/tekstil blanding, der giver fremragende lavfrekvent vibrationsisolering.
vibrationsdaempning-tico-cf-pa-80.jpg

TICO RF/PA - Hi-Duty Vibrationsdæmpende Plade

Hi-Duty antivibrationsplade, der anvendes til fx slaghammerambolte, samt til rørstøtter og isolering ved olie- & gasindustrien.
vibrationsdaempning-tico-rf-pa-2.jpg

TICO PF/PA - Hi-Duty Vibrationsdæmpende Plade

Anvendes typisk hvor der kræves en stiv hård plade til at optage stød fx fra pælehammere eller buffere ved ramper, samt på kraner, luger/porte.
vibrationsdaempning-tico-pf-pa-2.jpg

TICO FF/PA - Hi-Duty Vibrationsdæmpende Plade

Stødabsorberende plade der typisk anvendes under ambolte ved slaghammere og stopbuffere ved transportbånd.
vibrationsdaempning-tico-ff-pa.jpg

TICO Z/PA - Special Vibrationsdæmpende plade

En specialfremstillet vibrationsdæmpende plade der er velegnet til tung industri og hvor der kan forekomme materiel bevægelser.
TICO Z/PA Pad

TICO VR/PA - Special Vibrationsdæmpende Plade

Bruges hvor der kan være dynamiske bevægelser i produktionsapparatet. Anvendes som rørstøtter og vibrationsdæmpning i Olie & Gas industrien.
TICO VR/PA Pads

TICO S/AD - Vibrationsdæmpende maskinfødder

Justerbare vibrationdæmpende og støjdæmpende montagefødder, der anvendes hvor nøjagtig nivellering af maskiner er vigtig.
TICO S/AD Adjustamounts

TICO S/SH - Mellemlagsvibrationsplade

Mellemlagsvibrationsplade til nivellering, der anvendes sammen med de andre typer TICO vibrations- og støjdæmpende plader
vibrationsdaempning-tico-s-sh.jpg

Tico Clip Strip – Vibrationsdæmpning til rørbøjler i U-jern

Indlæg til U-jern/Spændejern. Reducerer vibrationer og forhindrer Elektrolyt Galvanisk tæring.
Vibrationsdæmpning - Tico Clip Strip
Erhvervsrådgivning
Ordrer & Support
Kenneth Thorn
Kenneth Thorn
Logistikkoordinator - Filtrering, Flow & Dosering