Bredt sortiment af filterløsninger

Filtomat M300 serien

Hydrauliske filtre i stål til høje temperaturer eller aggressive væsker

Filtomat M300 serien er hydrauliske filtre komplet udført i stål 37.2 eller 316L, til høje temperaturer eller aggressive væsker såsom CIP væsker. 

Filtomat M300 serien er et hydraulisk drevet filter, som fås med enten et hydraulisk styresystem som ikke kræver ekstern energitilførsel eller med et elektrisk/hydraulisk styresystem som kræver 230V. 

Filtrene fås med filterareal op til 20500 cm2 og fra 2” op til 16” flange tilslutninger. Filtersierne er vævede filtersier som kan fås med finheder fra 800 µm og ned til 15 µm. 

Vandet filtreres ved at strømme fra tilgangsrøret ind i midten af filtersien og ud gennem filtersien. Herved frafiltres partiklerne og der dannes filterkage, som forårsager et differenstryk. 

Når differenstrykket når en forudindstillet værdi eller ved udløb af en timer, startes den selvrensende proces. Dette foregår ved at en ventil åbnes således, at der opstår et lavere tryk i snavssamler, samtidig opstår et flow ud gennem snavssamleren. Samtidig bevæges snavssamleren i gevindbevægelse hen over filtersien og hermed suges partiklerne ud af filtret og skylles ud. 

Egenskaber:
Flow: 1.100 m3/h
Materiale (hus): Stål 37.2 med epoxy coating og AISI 316L
Tilslutning: 2" til 16" flanger
Filterareal: op til 20.500 cm2
Branche: Alle
Leverandør: Amiad Filtration System

Amiad filtre - Filtomat M300 Serien
Erhvervsrådgivning
Salg og teknisk vejledning til erhverv
Michael Petersen
Michael Petersen
Produktchef - Dosering & Filtrering
Teknisk Vejledning
Jim Vistisen
Jim Vistisen
Servicetekniker - Dosering & Filtrering
Ordrer & Support
Kenneth Thorn
Kenneth Thorn
Logistikkoordinator - Filtrering, Flow & Dosering