diapress-top.jpg

Presbefæstelse

Diapress™ presbefæstelse

Diapress™ presbefæstelsesserie er et komplet befæstelsesprogram, som omfatter presmøtrikker, presstag, afstandsbøsninger, panelskruer mm.

Diapress komponenterne fås i stål, rustfrit stål samt aluminium og monteres ved at blive presset i et boret eller stanset hul i pladen. Ved montering flyder materialet i pladen ind i befæstelsen, som således bliver en integreret og permanent del af pladen.

Totalleverandør af standard og kundetilpassede løsninger

Ud over standard presbefæstelse leverer vi også specielle kundetilpassede løsninger i selv små serier og med hurtig levering. Dette gælder også levering af andre gevindtyper, såsom UNF og UNC.

Diatom har mulighed for at være totalleverandør inden for befæstelse i tyndplade, lige fra de enkelte komponenter til automatiseret isætning af befæstelse, herunder isætningsmaskiner til presbefæstelse.

Diapress™ er et selvstændig varemærke for presbefæstelse af god kvalitet til fornuftige priser. Diatom A/S får Diapress™ produceret hos flere forskellige leverandører, som vi har udvalgt ud fra bl.a. virksomhedens størrelse, deres erfaring inden for presbefæstelse, en ensartet kvalitet, leveringstid og fleksibilitet. Vi har besøgt alle virksomhederne for at sikre os, at de lever op til de krav, vi stiller.

Vi er ikke autoriseret forhandler af PEM® produkter fra Penn Engineering & Manufacturing Corp.

Klik på billederne nedenfor for at læse mere om de forskellige produktgrupper inden for Diapress™ presbefæstelse.

Erhvervsrådgivning
Salg & teknisk vejledning til til erhverv
Benny Høgh
Benny Høgh
Salgsingeniør - Mekanisk Befæstelse
Ordrer & Support
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Indkøbs- & logistikchef - Kemi, Mekanik & Dosering
Ordrer
Send venligst din indkøbsordre til: