Bredt sortiment af filterløsninger

Amiad TAF Serien

2” og 3” automatiske selvrensende filtre i plastik

Amiad TAF filterserien består af 2” og 3” automatiske filtre i hård plastik, og er med en selvrensende funktion drevet af en elmotor. Filtret er konstrueret til at arbejde med forskellige filtersier fra 500 til 10 µm.

Vandet strømmer ind i midten af filtret via tilgangsrøret, og ud gennem filtersien og videre ud af filtret via afgangsrøret. 

Herved stoppes alle partikler større end filtreringsgraden, og efterlader en filterkage på indersiden af filtersien. Enten ved en timerfunktion eller ved et differencetryk på 0,5 bar startes den selvrensende funktion. 

Elmotoren drejer snavssamleren rundt via et endeløst gevind, hvorved dyserne på snavssamleren dækker hele filtersiens areal. Samtidig åbner drænventilen i bunden af filtret, således at der skabes et returflow baglæns gennem filtersien ind i dyserne, ned gennem snavssamleren og ud af drænventilen. Herved skylles filterkagen effektivt af filtersien, samtidig med at der stadig strømmer rent vand ud af filtret. 

Efter at have tilendebragt den selvrensende proces returnere filtret til sin normale filtrerings status, indtil det næste signal starter en ny renseproces. 

Amiad filtre - TAF Serien
Erhvervsrådgivning
Salg og teknisk vejledning til erhverv
Michael Petersen
Michael Petersen
Produktchef - Dosering & Filtrering
Teknisk Vejledning
Jim Vistisen
Jim Vistisen
Servicetekniker - Dosering & Filtrering
Ordrer & Support
Kenneth Thorn
Kenneth Thorn
Logistikkoordinator - Filtrering, Flow & Dosering