Agenturer fra internationalt anerkendte producenter

I Diatom A/S stræber vi efter at være i front med udviklingen inden for vores kompetenceområder. Derfor samarbejder vi udelukkende med anerkendte producenter, der investerer i forskning og udvikling af nye produkter og løsninger. Alle vores leverandører opfylder vores strenge kvalitetskriterier og pålidelighedsstandarder.

Vores forretningsmodel er ikke begrænset af eksklusive aftaler med en enkelt leverandør. Det betyder, at vi kan præsentere vores kunder for de optimale løsninger fra de bedste leverandører på markedet.

Læs mere om vores leverandører nedenfor:

Abnox

Abnox

Abnox tilbyder et totalt produktprogram indenfor pumpning og dosering af alle former for olie og fedt.

  Læs mere

Amiad

Amiad Filtration Systems

Amiads teknologiske løsninger dækker manuelle, semi-automatiske og fuld-automatiske installationer, designet for at imødekomme et bredt spektrum af industrielle behov for vandbehandling.

  Læs mere

AOS

AOS Thermal Compounds

AOS Thermal Compounds producerer driftsikre termiske løsninger, som finder anvendelse i brancher, hvor der kræves en særligt høj termisk ydeevne.

  Læs mere

Araldite

Araldite

Araldite har eksisteret i mere end 40 år og er en serie af high performance lime primært henvendt til industrien. Araldite produceres af Huntsman Advanced Materials.

  Læs mere

Auto-Sert

Auto-Sert

Auto-Sert er en amerikansk leverandør af avancerede universalpresser specielt udviklet til effektiv isætning af presbefæstelse til tyndpladeinsustrien.

  Læs mere

Banjo

Banjo

Banjo fremstiller pålidelige produkter af høj kvalitet til væskehåndtering - bl.a. ventiler, fittings, manifold systemer, koblinger m.m.

  Læs mere

Bolzenschweißtechnik

Bolzenschweißtechnik

bsk + BTV GmbH har bred og langvarig erfaring inden for boltesvejsning og kan levere skræddersyede løsninger til enhver boltesvejsningsopgave.

  Læs mere

Böllhoff

Böllhoff

Böllhoff er en international producent af befæstelseskomponenter og systemteknologi fordelt på standard produkter og individuelt kundetilpasssede løsninger.

  Læs mere

BRB International

BRB International

BRB International er leverandør af kemikalieråvarer, halvfabrikata og kundetilpassede slutprodukter, herunder silikone, additiver og smøremiddel tilsætningstoffer.

  Læs mere

Bühler Technologies

Bühler Technologies GmbH

Bühler har de seneste 45 år leveret produkter til niveau- og temperaturkontrol, køling, filtrering og gasanalyse.

  Læs mere

dobot.jpg

DOBOT

DOBOT er en verdensførende producent af intelligente kollaborative robotarme, som forhandles i mere end 180 lande.

  Læs mere

CRC

CRC

CRC er en verdensomspændende leverandør af kemiprodukter til vedligeholdelse og reparation til brug i industrien, marine-, elektronik- og bilbranchen.

  Læs mere

CSA

CSA

Italienske CSA srl tilbyder et bredt produktprogram af kvalitetsluftventiler samt tilbehør til bl.a. spildevandsbehandling.

  Læs mere

Dow

DOW

DOW Chemical Company er en af verdens største kemivirksomheder og en førende leverandører af produkter baseret på højteknologisk silikone. Kendte DOW-brands er DOWSIL™, SYLGARD™ og XIAMETER™.

  Læs mere

Dymax

Dymax

Dymax er en verdensomspændende producent af UV-udstyr og UV-materialer til de fleste industrien.

  Læs mere

hitbot.jpg

HITBOT

HITBOT er specialiseret i design og produktion af letvægts kollaborative robotarme og robotgribere og producerer årligt mere end 20.000 enheder.

  Læs mere

EFD

EFD

EFD er en internationalt førende innovator og producent af doseringsudstyr af høj kvalitet og avanceret design.

  Læs mere

flex-a-seal-210x210.jpg.jpg

Flex-A-Seal

Flex-A-Seal er en førende producent af specialfremstillede mekaniske akseltætninger, og verdens eneste patenterede to-delte mekaniske patrontætning. I 30 år har Flex-A-Seal designet og fremstillet tætningsprodukter og tilbehør af højeste kvalitet.

  Læs mere

Geocel

Geocel

Diatom A/S forhandler marine-produkter fra Geocel, som er en førende inden for udvikling og produktion af fugemasser og lime af høj kvalitet.

  Læs mere

HOKE

HOKE

HOKE og GO Regulator producerer flow-produkter og er to varemærker under amerikanske CIRCOR Instrumentation.

  Læs mere

Inchimica

Inchimica

Inchimica er specialiseret i design og produktion af to-komponent lim baseret på methacrylat og polyurethan.

  Læs mere

Ismatec

Ismatec

Ismatec udvikler state-of-the-art pumpeløsninger - fra løsninger til følsomme cellulære analyser til industriel dispensering og påfyldning.

  Læs mere

ISO-ELEKTRA

Iso-Elektra

ISO-ELEKTRA producerer indstøbningsmaterialer tilpasset deres kunders applikationer. Nøglen til succes er over 100 års erfaring kombineret med opfyldning af kundernes individuelle behov og produkter af særligt høj kvalitet.

  Læs mere

Krytox - Diatom er autoriseret distributør af Krytox smøremidler

Krytox™

Krytox™ leverer specialsmøremidler til industrien.

  Læs mere

Marsh

Marsh

Marsh er et produktprogram af mærkeprodukter til alle formål fra virksomheden MSSC

  Læs mere

Merbenit

Merbenit

Merbenit er et brand under Merz & Benteli AG, som har udviklet og produceret lim og fugemasse baseret på MS Polymer siden 1986.

  Læs mere

Molykote

MOLYKOTE

MOLYKOTE® har produceret specialsmøremidler i mere end 60 år og er særligt kendt for en høj kvalitet, pålidelighed, ydeevne og holdbarhed. MOLYKOTE® er et brand under DuPont.

  Læs mere

Nordic Seal - Logo

Nordic Seal

Nordic Seal udvikler og producerer unikke kompressionspakninger og tætningsløsninger af høj kvalitet til alle typer industrier.

  Læs mere

Pall

Pall

Pall er den største og mest forskelligartede globale virksomhed inden for området filtrering, separationer og oprensning. Pall besidder en uovertruffen teknisk ekspertise og produktportefølje inden for disse områder.

  Læs mere

parker-hannifin-logo.png

Parker

Parker Hannifin er en førende udbyder inden for motion & control teknologier og systemer med specialdesignede løsninger til en lang række markeder.

  Læs mere

Permabond

Permabond

Permabond Engineering Adhesives leverer industrielle klæbestoffer af høj kvalitet til industrien. Med sine ingeniørudviklede limprodukter er Permabond en førende producent, der leverer til kunder verden over.

  Læs mere

SPX Corporation

SPX

SPX Corporations produktportefølje omfatter produkter til filtrering.

  Læs mere

Stefan Kupietz

Stefan Kupietz KG

Stefan Kupietz KG er en førende producent af topkvalitets stempel- og mærkningsblæk til alle applikationer. Deres produktsortiment omfatter mere en 800 blæk i forskellige toner.

  Læs mere

TAEHA Corporation

TAEHA Corporation

TAEHA Corporation er en koreansk producent af dispenseringsudstyr til mange industrier.

  Læs mere

Tiflex

Tiflex

Tiflex har et bredt sortiment af produkter til dæksbeklædning, gulvbelægning til både, skibe, busser, tog og industrielle applikationer.

  Læs mere

Total

Total

Total Danmark A/S har et omfattende program af industrielle smøremidler og specialiteter inden for hydraulikolier, motor- og transmissionsolier samt bearbejdnings- og svejseprodukter m.v.

  Læs mere

Walther Systemtechnic

Walther Systemtechnik

Walther Systemtechnik er specialiseret i udstyr til dosering af medier med medium og høj viskositet. Ud over standardprogrammet er deres speciale at designe og producere individuelle løsninger baseret på kundens behov.

  Læs mere

Zip Chem

Zip Chem

Zip Chem er en førende producent af bl.a. specialsmøremidler, rustbeskyttelse renseprodukter, lim og tætningsmidler til flyindustrien.

  Læs mere