Nyhedsbrev Juni 2023

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

💡Kan overeksponering af UV-lys under hærdning skade UV-limen?

🚀Fremtidens elektronikproduktion får et boost med DOWSIL™ TC-6032 Thermally Conductive Encapsulant.

💧Tætningsmiddel godkendt til gas og varmt vand. 

God fornøjelse!

 

💡Kan overeksponering af UV-lys under hærdning skade UV-limen?

I diskussioner om limstyrke, temperaturbestandighed og andre egenskaber relateret til lim hører man ofte rådene "sørg for, at limen er fuldt hærdet" eller "efter grundig hærdning af limen..." eller "når limen er fuldt hærdet...". Det kan derfor være fristende at øge hærdetid eller intensitet for at være på den sikre side. Hvis lidt er godt, så må meget være bedre, ikke sandt?

Få nyttig information om de potentielle konsekvenser af overeksponering af UV-lys under hærdning og få 6 VIGTIGE TIPS til at opnå optimal hærdning og kvalitet.

Læs mere om overeksponering 

🚀Fremtidens elektronikproduktion får et boost med DOWSIL™ TC-6032 Thermally Conductive Encapsulant

DOWSIL™ TC-6032 varmeledende indkapslings- og indstøbningsmateriale løfter elektronikproduktionen til nye højder med sine avancerede egenskaber, som inkluderer høj varmeledningsevne, mindre klumpdannelse af fyldstoffer og høj stabilitet.

TC-6032 er en 2-komponent silikoneelastomer udviklet til at imødekomme de avancerede behov inden for fremstillingen af elektriske og PCB systemsamlinger. 

  Læs mere om DOWSIL™ TC-6032

💧Tætningsmiddel godkendt til gasapplikationer

Permabond F201HV er nu godkendt af KIWA til sikker forsegling af gasapplikationer! Denne hurtighærdende, teknisk avancerede anaerobe fugemasse er ideel til industrielle behov og garanterer pålidelig beskyttelse mod lækager af brintgas og varmt vand.

F201HV giver sikre, tætte rørsamlinger og gasforbindelser, selv mellem forskellige metaller. Dette er et afgørende skridt for gasindustrien og andre industrier, der producerer kedler, komfurer og varmesystemer samt rørsystemer til gas.

  Læs mere om Permabond F201HV