Kundecases & artikler

Læs, hvordan vi har hjulpet vores kunder med at skabe succes.

Preeflow - Dosering af varmeledende pasta

Korrekt dosering af varmeledende pasta

Dosering af partikelfyldt, varmeledende pasta er en udfordring for mange doseringssystemer. Derfor er valg af doseringssystem altafgørende, så hverken doseringsenhed eller materiale bliver beskadiget.

  Læs mere

Principper for Clinch sammenføjning

Case - Miljøvenlig clinch-sammenføjning

Da der er stigende krav til miljøhensyn, herunder energiforbrug i produktionsmiljøet, kan Clinch Pladesammenføjning være den rigtige løsning for dig.

  Læs mere

Dow Corning SE 1987 L silikone coating

Dow Corning case om coating af printkort

Case: En dansk virksomhed, der fremstiller elektroniske enheder til styring af varme, ønskede at lancere et nyt produkt på det amerikanske marked. Da den europæiske CE-mærkning ikke giver adgang til salg i USA, sendte virksomheden produktet til test for at opnå den påkrævede amerikanske UL-godkendelse.

  Læs mere

Case om dosering af loddepasta med Preeflow

Case - Udfordring med mikrodosering af tyktflydende loddepasta

En virksomhed oplevede store udfordringer i forbindelse med dosering af loddepasta. Virksomheden havde udviklet et nyt produkt, hvor de havde brug for en kompakt, håndholdt dispenser, der kunne dosere tyktflydende, partikeltfyldt loddepasta i ensartede, præcise og repeterbare mængder.

  Læs mere

Helicoil Plus reparationssæt til hjulboltgevind

Case om HELICOIL® Plus reparationssæt

En kunde henvendte sig til Diatom A/S i forbindelse med et ødelagt gevind i en brandhane. Kunden ønskede at reparere gevindet fremfor at udskifte hele brandhanen.

  Læs mere

DiaTherm varmeledende pad UDT10

Case - Elektronikvirksomhed med thermal management udfordring

En elektronikproducent henvendte sig til Diatom A/S i forbindelse med udvikling og produktion af en ny LED-applikation. Elektronikproducenten skulle bruge et termisk interface materiale til manuel montering mellem en heatsink og PCB. Der var tale om en stor produktionsvolumen med høje krav til præcision.

  Læs mere

Preeflow Eco-PEN volumetrisk en-komponent dispenser

Artikel om Preeflow mikrodispensering

Læs en artikel fra Teknisk Nyt om Preeflow mikrodispensering.

  Læs mere

filtrering-teknisk-vand.jpg

Case - Stort potentiale i filtrering af teknisk vand

Med den rette rensning kan teknisk vand ofte helt problemfrit bruges i stedet for drikkevand – således spares både på vandressourcer og økonomi.

  Læs mere