Cases & artikler

Læs, hvordan vi har hjulpet vores kunder med at skabe succes.

amiad-case-ates.jpg

Case - Spildevandsfiltrering i et ATES-anlæg

Hos Gudenådalens Energiselskab kombineres varmepumper, spildevand og ATES-teknologi med det formål at anvende spildevandets overskudsvarme til produktion af fjernvarme. Diatom har leveret filtre til projektet.

  Læs mere

blindnittemoetrik-udtraekningsmoetrik-rivkle.jpg

Case fra plastindustrien

En af Danmarks og Skandinaviens førende virksomheder inden for plastbearbejdning, specialist inden for termo- og vakuumformning samt efterfølgende bearbejdning i flere typer plastmaterialer, har indgået aftale med international vindmølleproducent på fremstilling af et større årligt parti plastdele, hvori der skal monteres et stærk M8 eller M10 gevind i rustfrit stål.

  Læs mere

Varmeledende materialer

SGM Light har set lyset – men holder elektronikken kold med DiaTherm pads

Diatoms produktserie DiaTherm sørger for, at overskydende varme bliver ledt væk fra tusinder af LED-lys under en lang række af verdens største sceneshows. Det er både de individuelle løsninger, pris og performance, der gør SGM Light lun på samarbejdet.

  Læs mere

Gevindindsats DiaCoil DY-211 og DY-212

Case - DiaCoil Selvskærende til plastindustrien

En af Danmarks førende virksomheder inden for plastbearbejdning skal levere et stort antal maskindele i plastmaterialet POM C, hvori der skal monteres gevindindsats med M6 indvendigt gevind.

  Læs mere

Fødevaregodkendte smøremidler

Effektive smøremidler til fødevareindustrien

Et interview med Produktchef, Ole Stuckmann, i ”Analyseindustri” – et indstik til Børsen

  Læs mere

Preeflow - Dosering af varmeledende pasta

Korrekt dosering af varmeledende pasta

Dosering af partikelfyldt, varmeledende pasta er en udfordring for mange doseringssystemer. Derfor er valg af doseringssystem altafgørende, så hverken doseringsenhed eller materiale bliver beskadiget.

  Læs mere

Principper for Clinch sammenføjning

Case - Miljøvenlig clinch-sammenføjning

Da der er stigende krav til miljøhensyn, herunder energiforbrug i produktionsmiljøet, kan Clinch Pladesammenføjning være den rigtige løsning for dig.

  Læs mere

Dow Corning SE 1987 L silikone coating

Dow Corning case om coating af printkort

En dansk virksomhed, der fremstiller elektroniske enheder til styring af varme, ønskede at lancere et nyt produkt på det amerikanske marked. Da den europæiske CE-mærkning ikke giver adgang til salg i USA, sendte virksomheden produktet til test for at opnå den påkrævede amerikanske UL-godkendelse.

  Læs mere

Helicoil Plus reparationssæt til hjulboltgevind

Case om HELICOIL® Plus reparationssæt

En kunde henvendte sig til Diatom A/S i forbindelse med et ødelagt gevind i en brandhane. Kunden ønskede at reparere gevindet fremfor at udskifte hele brandhanen.

  Læs mere

DiaTherm varmeledende pad UDT10

Case - Elektronikvirksomhed med thermal management udfordring

En elektronikproducent henvendte sig til Diatom A/S i forbindelse med udvikling og produktion af en ny LED-applikation. Elektronikproducenten skulle bruge et termisk interface materiale til manuel montering mellem en heatsink og PCB. Der var tale om en stor produktionsvolumen med høje krav til præcision.

  Læs mere