Cases & artikler

Læs, hvordan vi har hjulpet vores kunder med at skabe succes.

De grønnere lim-produkter fra Bostik Born2Bond

Diatom tager klimaforandringerne alvorligt

Diatom tager klimaengagementet til næste niveau gennem et spændende samarbejde med Bostik. Læs interview med produktchef Andreas Gerbaulet om de nye Born2Bond lim-produkter.

  Læs mere

Case - Fødevare- og drikkevandsgodkendt MOLYKOTE® 111 Compound til O-ringe i SWRO-afsaltningsprocessen

Case - Fødevare- og drikkevandsgodkendt smørefedt til O-ringe i SWRO-afsaltningsprocessen

MOLYKOTE® 111 Compound er en fødevaregodkendt og certificeret løsning til smøring af O-ringe i saltvandsafsaltningsprocessen (SWRO). Kunden anvendte tidligere et lithiumbaseret smørefedt, som ikke opfyldte ikke de nødvendige certificeringer. Kundens kritiske krav om FDA 21 CFR 175.300, NSF-51, NSF-61 og WRAS-godkendelser blev imødekommet af MOLYKOTE® 111.

  Læs mere

Artikel om Diatoms in-house testcenter og prisstærk HITBOT cobots i Jern- og Maskinindustrien

In-house testcenter og prisstærk HITBOT er opskriften på succes

Læs artikel fra Jern- og Maskinindustrien om vores velbesøgte in-house testcenter, hvor vi kan præsentere løsninger med kollaborative robotter og doseringsudstyr.

  Læs mere

amiad-case-ates.jpg

Case - Spildevandsfiltrering i et ATES-anlæg

Hos Gudenådalens Energiselskab kombineres varmepumper, spildevand og ATES-teknologi med det formål at anvende spildevandets overskudsvarme til produktion af fjernvarme. Diatom har leveret filtre til projektet.

  Læs mere

blindnittemoetrik-udtraekningsmoetrik-rivkle.jpg

Case fra plastindustrien

En af Danmarks og Skandinaviens førende virksomheder inden for plastbearbejdning, specialist inden for termo- og vakuumformning samt efterfølgende bearbejdning i flere typer plastmaterialer, har indgået aftale med international vindmølleproducent på fremstilling af et større årligt parti plastdele, hvori der skal monteres et stærk M8 eller M10 gevind i rustfrit stål.

  Læs mere

Varmeledende materialer

SGM Light har set lyset – men holder elektronikken kold med DiaTherm pads

Diatoms produktserie DiaTherm sørger for, at overskydende varme bliver ledt væk fra tusinder af LED-lys under en lang række af verdens største sceneshows. Det er både de individuelle løsninger, pris og performance, der gør SGM Light lun på samarbejdet.

  Læs mere

Gevindindsats DiaCoil DY-211 og DY-212

Case - DiaCoil Selvskærende til plastindustrien

En af Danmarks førende virksomheder inden for plastbearbejdning skal levere et stort antal maskindele i plastmaterialet POM C, hvori der skal monteres gevindindsats med M6 indvendigt gevind.

  Læs mere

Fødevaregodkendte smøremidler med gode smøreegenskaber

Effektive smøremidler til fødevareindustrien

Et interview med Produktchef, Ole Stuckmann, i ”Analyseindustri” – et indstik til Børsen

  Læs mere

Preeflow - Dosering af varmeledende pasta

Korrekt dosering af varmeledende pasta

Dosering af partikelfyldt, varmeledende pasta er en udfordring for mange doseringssystemer. Derfor er valg af doseringssystem altafgørende, så hverken doseringsenhed eller materiale bliver beskadiget.

  Læs mere

Principper for Clinch sammenføjning

Case - Miljøvenlig clinch-sammenføjning

Da der er stigende krav til miljøhensyn, herunder energiforbrug i produktionsmiljøet, kan Clinch Pladesammenføjning være den rigtige løsning for dig.

  Læs mere