Nyhedsbrev Februar 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

  • Case om HELICOIL® Plus reparationssæt
  • Dow Corning dispenserbare pads - ny thermal management-teknologi
  • Nyudviklet spraydispenser fra ViscoTec
  • Nyt smørremiddel til vandhaner - Molykote G-5511

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Diatom A/S

Helicoil Plus reparationssæt til hjulboltgevind

Case om HELICOIL® Plus reparationssæt

Kunden, som er en af Danmarks førende indenfor sit område, henvendte sig til Diatom A/S i forbindelse med problemstillingen: Ødelagt gevind i en brandhane. Kundens havde følgende ønsker: At kunne reparere gevindet, fremfor at udskifte hele brandhanen, alt installationsværktøj skulle leveres med, rustfri indsats i tomme-gevind 3/4" BSP/G (R) og at det ødelagte gevind i brandhanen skulle repareres on-site.

  Læs mere

Varmeledende dispenserbare pads

Ny teknologi - Dispenserbare varmeledende pads

Dow Corning dispenserbare pads giver en hurtig og præcis varmeoverførsel og sikrer effektive løsninger i kontrollerbare tykkelser til selv komplekse overflader, f.eks. fremspring og fordybninger. Sammenlignet med konventionelle pads kan dispenserbare pads accelerere produktionen og reducere materialeomkostningerne med 30 til 60 %, da spild af materiale undgås. Pads'ene fås i flere varianter og har en fremragende vedhæftning på printplader og aluminium samt andre LED- og elektronikapplikationer.

  Læs mere

Preeflow Eco-SPRAY volumetrisk spraydispenser2

Ny spraydispenser garanterer minimalt overspray og ensartet spraymønster

Eco-SPRAY fra ViscoTec er en volumetrisk spraydispenser, som egner sig til dosering, coating, mikroforstøvning og smøring af lav- og højviskose medier. Sammenlignet med en konventionel spraydispenser har Eco-SPRAY en lang række fordele, bl.a. ensartet coating, høj påføringseffektivitet, justerbar multi-sprayretning og uafhængig regulering af mediets flowhastighed og luftforstøvning. Den kan anvendes til både dispensering i prikker og endeløs spraydispensering af alle typer væske.

  Læs mere

Molykote G-5511 Water Tap Compound

Molykote G-5511 Water Tap Compound

Molykote® G-5511 Water Tap Compound er et nyt smøremiddel til vandhaner. Tidligere krævede smøring mellem komponenterne i en vandhane to forskellige typer fedt, men nu lancerer Dow Corning Molykote® G-5511 Water Tap Compound, så du kun har behov for én.

  Læs mere