Nyhedsbrev Oktober 2015

 

Velkommen til Diatom A/S’ første nyhedsbrev!

Nyhedsbrevet inviterer dig indenfor i vores verden og giver dig nye vinkler på aktuelle emner
inden for kemi, automatik, smøremidler og mekanisk befæstelse. Du vil kunne læse om nye kundecases, og vi vil løfte sløret for nye produkter, kampagner og events.

Nyhedsbrevet vil udkomme fire gange om året.

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Diatom A/S

DiaTherm varmeledende pad DT25

Case: Thermal management udfordring

En dansk elektronikproducent henvendte sig til Diatom A/S i forbindelse med udvikling og produktion af en LED-applikation. Elektronikproducenten skulle bruge et termisk interface materiale til montering mellem en heatsink og PCB, som skulle opfylde en række krav.

  Læs mere

XYZ-desktoprobot til dosering - EFD EV-serie

Præcis dispensering og høj gentagelsesnøjagtighed med 3D dispenseringsrobot

Ny dispenseringsrobot kombinerer præcis dispensering med nem og hurtig programmering og opsætning. Robotten er udstyret med et enkelt vision system og 3D-bevægelsesstyring, der gør det nemt at programmere dispensering i komplekse mønstre.

  Læs mere

LanoProtect

Miljøvenlig smøring fra LanoProtect

Du kan nu købe naturlige smøremidler fra LanoProtect hos Diatom. LanoProtect leverer miljøvenlige lanolinbaserede vedligeholdelsesprodukter, der leverer overlegen ydelse og fremragende værdi. LanoProtect er så alsidigt, at du får mange produkter i et, hvilket gør den velegnet til et enormt udvalg af applikationer i sektorer som fx marine, industri, landbrug, bilindustri, minedrift, byggemarkeder m.m.

  Læs mere

Latty

Nyt agentur - Tætningsløsninger af højeste kvalitet fra LATTY

Diatom A/S har fået agentur tætningsløsninger af højeste kvalitet fra LATTY. LATTY er en fransk ætningsspecialist, som udvikler og producerer tætningsløsninger til alle industrier, og som opfylder de dertil strenge krav.

  Læs mere

DOWSIL LED-silikoner til produktion af LED-belysning

Silikone til udendørs LED-applikationer

Udendørs LED-belysning er et hurtigt voksende segment inden for det samlede LED-marked. Derfor stiger behovet for innovative materialer, som giver en robust beskyttelse mod barske miljøforhold, samtidig med at branche-standarder overholdes og produktionsomkostningerne sænkes. Læs mere om Dow Cornings LED-silikoner.

  Læs mere