Nyhedsbrev Marts 2023

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

  • Top-produkter til vedligehold og reparation af vindmøller!
  • Exceptionel DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound vinder 2023 BIG Innovation Award!
  • Miljøvenlig MOLYKOTE P-3700 smørepasta til boltsamlinger i højtemperaturmiljøer

God fornøjelse!

 

Top-produkter til vedligehold og reparation af vindmøller!

En vindmølles gennemsnitlige levetid er 20-25 år. Det skyldes de ekstreme vind- og vejrpåvirkninger, som de udsættes for gennem hele deres livscyklus.

For at optimere vindmøllernes drift er det vigtigt at investere i effektive vedligeholdelsesteknikker. Derfor har producenter og operatører af vindmølleparker brug for smøremidler og tætningsmidler med en pålidelig ydeevne til at beskytte komponenterne og sikre længere vedligeholdelsesintervaller.

  Læs mere 

DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound vinder 2023 BIG Innovation Award!

TC-5550 henvender sig til producenter af næste generations elektronik, hvor varmehåndtering i missionskritiske mikroprocessorer spiller en afgørende rolle.

TC-5550 er et fedtlignende materiale, der er fyldt med termisk ledende fyldstoffer i en silikonematrix. Denne kombination fremmer høj varmeledningsevne (5 W/mk), lav udpumpning og høj temperaturstabilitet.

  Læs mere

Miljøvenlig MOLYKOTE P-3700 smørepasta til boltsamlinger i højtemperaturmiljøer

Gevindforbindelser i højtemperaturmiljøer kræver effektiv smøring for at opnå tilstrækkeligt tilspændingsmoment og forhindre fastklemning. P-3700 Anti-Seize Paste tilbyder disse egenskaber over et bredt driftstemperaturområde, som muliggør længere vedligeholdelsesintervaller og minimerer materialeforbrug. Derudover har MOLYKOTE® P-3700 en EHS-venlig profil.

  Læs mere