Nyhedsbrev Juni 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

  • Case om Preeflow volumetrisk dispenser
  • Ny Dow Corning neutralhærdende silikonelim med exceptionel hurtig håndteringsstyrke
  • LubSeal fleksible pakninger fra Nordic Seal
  • Fedtdosering uden trykluft - vi har løsningen!

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Diatom A/S

Tilmeld nyhedsbrev!

DOWSIL 7092 silikonelim / silikonetætning - Hvid - Patron 310 ml

Ny Dow Corning 7092 High Green Strength lim

Dow Corning 7092 en af de nyeste tilføjelser til Dow Cornings portefølje af industrielle lime og tætningsmidler. Limen er en neutralhærdende silikonelim, som opnår øjeblikkelig håndteringsstyrke efter påføring. Dette eliminerer behov for mekanisk fiksering og forkorter den samlede håndteringstid. Limen kan anvendes på de fleste almindeligt anvendte materialer, bl.a. stål, aluminium og plast - uden brug af primer.

  Læs mere

Case om dosering af loddepasta med Preeflow

Case: Udfordring med dosering af tyktflydende, partikelfyldt loddepasta

En kunde oplevede store udfordringer med dosering af tyktflydende, partikelfyldt loddepasta. Helt konkret skulle dispenseren kunne dosere loddepasta med en viskositet fra 105.000 til 115.000 mPa.s og et indhold af 88 % tørstof w/w i ensartede, præcise og repeterbare mængder.

  Læs mere

fleksible-pakninger-fra-nordic-seal.jpg

Fleksible pakninger fra Nordic Seal

LubSeal er en fleksibel flettet pakning, hvor fleksibiliteten opnås ved anvendelsen af en elastomerkerne, der er omviklet af traditionelt pakningsgarn, som er vævet og flettet som en traditionel flettet pakning. De fleksible LubSeal pakninger kan anvendes både som dynamiske og statiske pakninger. Pakningerne kan anvendes indenfor alle industrier fx; papirindustrien, rensningsanlæg, marine, offshore, petrokemisk industri, fødevareindustrien, kraft-/varmeværker samt kemisk industri.

  Læs mere

Abnox elektrisk fedtpumpe

Fedtdosering uden trykluft - vi har løsningen!

Det kan ofte være svært at dispensere fedt fra en fedttromle, hvis ikke man har adgang til trykluft. Her kan en elektriske fedtpumpe fra Abnox være løsningen.

  Læs mere