Fleksible pakninger fra Nordic Seal

LubSeal er en fleksibel flettet pakning, hvor fleksibiliteten opnås ved anvendelsen af en elastomerkerne, der er omviklet af traditionelt pakningsgarn, som er vævet og flettet som en traditionel flettet pakning.

Typer

LubSeal elastomerkernen gør pakningen meget fleksibel, hvilket sikrer absorption af akslens vibrationer og følger eventuelle excentricitetsbevægelser i akslen, hvilket forhindrer lækage. Elastomerkernen kan være af typerne EPDM, NBR eller silikone.

LubSeal pakningerne produceres med forskellige typer fiber, afhængigt af medie og driftsforhold. Alle anvendte fibre er af den bedste kvalitet på markedet. Fibrene er af typerne aramid-kevlar eller polimid samt af PTFE.

Den fleksible LubSeal pakning leveres i to typer; blød eller hård.
Der er forskellige typer af profiler er til rådighed som standard: rund, oval, kvadratisk og rektangulær.
Pakningerne kan produceres i kundespecifikke profiler til en favorabel pris.

Det unikke integrerede smøresystem i LubSeal forårsager mindre slid på akslen og på fibrene. Det forlænger levetiden på både aksel og pakning, og formindsker brugen af ekstern smøring/køling, samt minimere medielækage. Igen er der 3 valgmuligheder, man kan enten vælge grafit eller PTFE som smøring, eller man kan vælge at få pakningen leveret uden smøring.

Typiske anvendelser

De fleksible LubSeal pakninger kan anvendes både som dynamiske og statiske pakninger. Pakningerne kan anvendes indenfor alle industrier; papirindustrien, renseanlæg og spildevand, marine, offshore og petrokemisk industri, fødevareindustrien, kraft-/varmeværker samt kemisk industri.

Maks. 25 bar, maks. 25 m/sek., PH 0 – 14.

De fleksible LubSeal pakninger leveres som formpressede ringe, der er klar til installation. Pakningerne giver minimum slid på aksler og bøsninger.

Mindre friktion = mindre strømforbrug.

fleksible-pakninger-fra-nordic-seal.jpg