Nyhedsbrev December 2020

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

  • Epoxylim i ny emballage, der reducerer plastaffald med hele 85 %.
  • Miljøvenlig varmeledende gel til krævende 5G-teknologi.
  • Nyt Advanced Degassing Station fra ABNOX, der registrerer og udleder forstyrrende gasindeslutninger i forbindelse med dosering af bl.a. smøremidler.

God fornøjelse!

 

permabond-et5364.jpg

Ny emballagetype reducerer plastaffald med 85 %

Permabond har lanceret en stærk, multifunktionel epoxylim i ny miljøvenlig sammenklappelig patron. Dette nye smarte patronsystem reducerer plastaffaldet med 85 % ved at bruge et genanvendeligt patronhylster, som knuser den sammenklappelige patron, mens produktet dispenseres. Syv sammenpressede sammenklappelige patroner fylder det samme som én enkelt standard plastpatron. 

Permabond ET5364 kan bruges til træ, metal, keramik, plast og kompositter.  

  Læs mere

5g-baeredygtighed.jpg

Miljøvenlig varmeledende gel til brug i 5G-teknologi

Hvordan kan man imødekomme kravene fra 5G-teknologi og samtidig udvise bæredygtighed?

DOW lancerer højtydende, varmeledende gel, som henvender sig til elektronikproducenter af 5G-teknologi med høje krav til effektiv ydelse og miljømæssig bæredygtighed.

DOWSIL™ TC-3065 har en varmeledningsevne på 6,5 W/mK og et ultralavt VOC-indhold. Typiske applikationer er optiske transceivere, ethernet-switche/routere, højhastigheds-SSD’er og andre komponenter, som typisk findes i 5G-tele- og datakommunikationsudstyr.

  Læs mere

abnox-degassing-station-ads.jpg

Undgå bobler og gasindeslutninger, når du dispenserer smøremidler

Nyt Advanced Degassing Station fra ABNOX registrerer og udleder forstyrrende gasindeslutninger i forbindelse med dosering af bl.a. smøremidler og andre lavviskose medier. Systemet forbedrer kvaliteten og beskytter doseringssystemet mod skader.

  Læs mere