Nyhedsbrev September 2016

I dette nyhedsbrev kan du læse om:

  • Overvejelser ved valg af specialsmøremiddel
  • LED UV-punkthærdesystem med op til 4 LED-spot
  • Nye, effektive silikoner fra Dow Corning med høj varmeledningsevne
  • Ny RIVKLE® B2007 akkumaskine til blindnittemøtrikker
  • Krystalklare plastlime fra Permabond

God fornøjelse!

Med venlig hilsen
Diatom A/S

Tilmeld nyhedsbrev!

Bredt sortiment af smørepasta til mange formål - både til industriel og privat brug

Overvejelser til valg af specialsmøremidler

Korrekt smøring giver dig en lang række fordele. Korrekt smøring hjælper med at kontrollere friktion og slid for at spare energi, forlænger smøringsintervaller for at reducere vedligehold og forbedrer udstyrets pålidelighed for at opretholde produktiviteten.

  Læs mere

Dymax BlueWave LED QX4 LED UV-punkthærdesystem

LED-punkthærdesystem med mulighed for tilslutning af 4 LED-spot

Dymax BlueWave® LED QX4 er et LED-hærdesystem, som består af en controller og op til fire LED-spot, der gør det muligt at belyse flere emner af gangen eller at belyse det samme emne fra flere forskellige vinkler på samme tid. LED-spottene fås med bølgelængder på 365, 385 og 405 nm og kan udstyres med linser i forskellige størrelser, der sikrer et homogent lys. Det er velegnet til både lav- og høj-volumen produktion.

  Læs mere

Varmeledende materialer

Nye, effektive varmeledende silikoner fra Dow Corning

Dow Corning har netop lanceret to varmeledende silikonematerialer henvendt til elektronikindustrien – en varmeledende lim – TC-1500 og et varmeledende indkapslingsmateriale TC-6020.

  Læs mere

Rivkle B2007 Akkumaskine

Ny RIVKLE® akkumaskine til blindnittemøtrikker

Den nye RIVKLE® B2007 akkumaskine til blindnittemøtrikker er den seneste innovative løsning fra Böllhoff. Maskinen er bygget med stort fokus på ergonomiske forhold og har samtidig de samme kendte egenskaber som P2007 har.

  Læs mere

Krystalklar plastlim fra Permabond

Krystalklar plastlim fra Permabond

Permabond tilbyder en række klare, farveløse plastlime velegnet til applikationer, hvor høj kvalitet og et æstetisk resultat er afgørende. Limene giver en usynlig vedhæftning, egner sig til limning af uens materialer og har en høj bindingsstyrke, som ofte overstiger substratmaterialernes faktiske styrke. Sortimentet består af cyanoakrylatlim, akryllim, UV-lim, epoxylim og MS-Polymer.

  Læs mere