Nyheder

Herunder finder du aktuelle nyheder og pressemeddelelser. Hvis du ønsker at modtage vores nyheder pr. mail, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, som udkommer fire gange om året.

Du kan også følge os på LinkedIn, hvor vi altid bringer de seneste nyheder.

Dymax Dual-Cure 9771 Conformal Coating - ASTM E595

Dymax Dual-Cure 9771 Conformal Coating

Enestående UV- og fugthærdende conformal coating til beskyttelse af militær-, fly- og rumfartselektronik.

  Læs mere

Diatom A/S ekspanderer med opkøb af Dacos A/S

Diatom A/S ekspanderer med opkøb af Dacos A/S

Diatom A/S har de seneste år haft en markant organisk vækst og opkøber nu selskaber inden for kompetenceområderne for at accelerere væksten yderligere. I sidste uge blev Dacos A/S overtaget af Diatom, som nu får bedre adgang til hospitaler og laboratorier.

  Læs mere

Fremtidens elektronikproduktion får et boost med DOWSIL™ TC-6032 varmeledende indstøbning

Fremtidens elektronikproduktion får et boost med DOWSIL™ TC-6032 varmeledende indstøbning

DOWSIL™ TC-6032 Thermally Conductive Encapsulant løfter elektronikproduktionen til nye højder med sine avancerede egenskaber, som inkluderer høj varmeledningsevne, mindre klumpdannelse af fyldstoffer og høj stabilitet.

  Læs mere

Valairdata 3 fra Parker Hannifin er en Aerosol Challenge Integrity Testing Unit til integritetskontrol af sterile luft- og gasfiltre.

Parker lancerer bærbar løsning til test af gasfiltre i fødevare- og drikkevareindustrien

Parker revolutionerer markedet for filtreringstests med Valairdata 4 – en bærbar løsning, der hurtigt og pålideligt verificerer integriteten af sterile gasfilterløsninger i fødevare- og drikkevareindustrien, samtidig med at den reducerer risikoen for luftbåren forurening.

  Læs mere

Permabond F201HV er godkendt til gasappliationer

Tætningsmiddel godkendt til gasapplikationer

Permabond F201HV er netop blevet KIWA-godkendt til kontakt med brintgas og varmt vand. Dette er et gennembrud for gasindustrien, som drømmer om at blande brint i naturgas for at modvirke gasmangel og reducere kundernes omkostninger.

  Læs mere

DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound vinder 2023 BIG Innovation Award

DOWSIL TC-5550 vinder 2023 BIG Innovation Award

Den præmierede DOWSIL™ TC-5550 varmeledende pasta henvender sig til producenter af næste generations elektronikteknologi, hvor varmehåndtering i missionskritiske mikroprocessorer spiller en afgørende rolle.

  Læs mere

MOLYKOTE P-3700 Anti-Seize Paste smørepasta til boltede samlinger i gas- og dampturbiner

Miljøvenlig MOLYKOTE P-3700 Anti-Seize Paste til ekstreme temperaturer

MOLYKOTE P-3700 er en ultra-ren smørepasta til boltede samlinger i højtemperaturmiljøer, fx gasturbiner og turboladere. Derudover er smørepastaen miljøvenlig og uden mærkning.

  Læs mere

e-22.jpg

Tak for besøget på E-22

Tak for besøget på E-22 elektronikmesse   Tak til alle jer som lagde vejen forbi DIA-TECH og Diatoms stand på Danmarks største elektronikmesse.  Det var tre travle dage fulde af faglighed og gode besøg, og det var dejligt at møde så mange både ...

  Læs mere

dymax-fx-1250-led-uv-flood-curing-pcb.jpg

Højintensitets LED-hærdesystem Dymax BlueWave FX-1250

Dymax BlueWave® FX-1250 LED UV-hærdesystem kombinerer højintensitets LED-lys med en ensartet energifordeling over et stort bestrålingsområde. Systemet er i stand til at yde op til 2,1 W/cm2 i et 127 x 127 mm bestrålingsområde.

  Læs mere

dia-tech-logo.jpg

Diatom A/S etablerer undervirksomhed med fokus på robotløsninger

Diatom A/S sætter fokus på automatisering og har etableret undervirksomheden DIA-TECH, som vil være fuldt dedikeret til robot-, automatiserings- og dispenseringsløsninger.

  Læs mere

Dymax 2101-MW-UR UV-lim med Ultra-Red® Fluorescing for nem kvalitetssikring

Hudvenlige UV-materialer til medicinske wearables

Innovativ produktserie af hudvenlige UV-materialer til fremstilling af medicinske wearables. De er godkendt iht. ISO 10993-10 for hudirritation og overfølsomhed og er fremstillet uden IBOA og TPO.

  Læs mere

BlueWave QX4 V2 - 300 dpi.jpg

Opgraderet LED UV-hærdesystem fra Dymax

BlueWave® QX4 Version 2.0 er udstyret med højere intensitet og nye smarte funktioner, der kombinerer LED-teknologiens fordele i en kompakt, alsidig og brugervenlig enhed.

  Læs mere

Dymax Dual-Cure 9771 Conformal Coating - ASTM E595

Dymax Dual-Cure 9771 Conformal Coating

Enestående UV- og fugthærdende conformal coating til beskyttelse af militær-, fly- og rumfartselektronik.

  Læs mere

Böllhoff Rivkle HDZ blindnittemøtrikker

Ny allround stansenitte fra Böllhoff

RIVSET® HDZ-stansenitte til sammenføjning af ultra-højstyrkestål på op til 1.500 MPa. Den egner sig til applikationer, hvor højstyrkestål skal sammenføjes med andre materialer.

  Læs mere

2442_2-robotarm.jpg

Prisstærke cobots fra DOBOT og HITBOT

Diatom A/S introducerer kollaborative robotarme fra HITBOT og DOBOT, som er fleksible, nemme at implementere og kan håndtere mange forskelligartede opgaver.

  Læs mere