helicoil-top.jpg

HELICOIL - Coils til metal

Der findes kun én original HELICOIL® - vogt dig for efterligninger!

HELICOIL® er en coil, også kaldet en gevindindsats eller gevindspiral, med en præcisionsformet profil, der sikrer en unik fordeling af belastningen i en gevindsamling. Den er udviklet til at skabe en meget stærk befæstelse i metal med lav styrke. Den originale HELICOIL fra Böllhoff er en gennemprøvet teknologi, der har været på markedet i over 60 år.

HELICOIL plus 

HELICOIL plus er en helt ny generation af HELICOIL gevindspiraler. Med en HELICOIL plus gevindindsats får du en endnu stærkere gevindsamling, som kan modstå både vibrationer og et aggressivt miljø. Gevindsamlingen er tillige let at løsgøre i forbindelse med f.eks. service og vedligeholdelse. Med HELICOIL plus kommer et helt nyt værktøjsprogram, hvis udformning af monteringsspindlerne øger hastigheden for monteringen.

Udvalg af HELICOIL-produkter

HELICOIL plus fås både i en normal udgave, kaldet free running, med et stort udvalg af reparationssæt, og med låsesikring, kaldet screw lock. Desuden fås den som strip feed, hvor gevindindsatsen er placeret på ruller til automatisk isætning. HELICOIL gevindindsatse fås også i en version uden medbringer, kaldet tangfree. 

HELICOIL gevindspiraler leveres i alle størrelser og typer: metrisk, BSW, BSP, BSF, BA, UNC/NC og UNF/NF. 

Klik på billederne nedenfor for information om de forskellige HELICOIL®-produkter.

Erhvervsrådgivning
Salg & teknisk vejledning til til erhverv
Benny Høgh
Benny Høgh
Salgsingeniør - Mekanisk Befæstelse
Ordrer & Support
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Indkøbs- & logistikchef - Kemi, Mekanik & Dosering
Ordrer
Send venligst din indkøbsordre til: