helicoil-top.jpg

HELICOIL - Coils til metal

HELICOIL® - Den Originale Gevindindsats til Metal

HELICOIL® er en coil, også kendt som en gevindindsats eller gevindspiral, der har en præcisionsformet profil. Denne profil sikrer en unik fordeling af belastningen i en gevindsamling. Den er specielt udviklet til at skabe en ekstremt stærk befæstelse i metaller med lav styrke. Den originale HELICOIL® fra Böllhoff har været en førende teknologi på markedet i over 60 år, så vær opmærksom på efterligninger!
 

HELICOIL® PLUS - En Ny Generation af Stærke Gevindspiraler

HELICOIL® plus repræsenterer en helt ny generation af HELICOIL® gevindspiraler. Med en HELICOIL® plus gevindindsats får du en endnu stærkere gevindsamling, der kan modstå vibrationer og et aggressivt miljø. Gevindsamlingen er samtidig nem at løsne ved f.eks. service og vedligeholdelse. Med HELICOIL® plus introduceres også et nyt værktøjsprogram, hvor monteringsspindlernes design øger monteringshastigheden. 

Stort Udvalg af HELICOIL®-produkter

HELICOIL® plus fås i forskellige varianter, herunder den almindelige version, kendt som "free running", der leveres med et omfattende udvalg af reparationssæt. Derudover er der også en låsesikret version kaldet "screw lock". Du kan også vælge strip feed-varianten, hvor gevindindsatsen er placeret på ruller til automatisk indsættelse. Vi tilbyder også tangfri versioner kaldet "tangfree", der giver ekstra fleksibilitet.

HELICOIL® gevindspiraler fås i alle størrelser og typer, herunder metriske, BSW, BSP, BSF, BA, UNC/NC og UNF/NF-gevind. 

Klik på billederne nedenfor for at få mere information om de forskellige HELICOIL®-produkter. 

Erhvervsrådgivning
Salg & teknisk vejledning til til erhverv
Benny Høgh
Benny Høgh
Salgsingeniør - Mekanisk Befæstelse
Ordrer & Support
Thomas Eriksen
Thomas Eriksen
Indkøbs- & logistikchef - Kemi, Mekanik & Dosering
Ordrer
Send venligst din indkøbsordre til: