DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound vinder 2023 BIG Innovation Award


Den præmierede DOWSIL™ TC-5550 varmeledende pasta henvender sig til producenter af næste generations elektronikteknologi, hvor varmehåndtering i missionskritiske mikroprocessorer spiller en afgørende rolle.


DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound er et nyt termisk interfacemateriale til varmehåndtering i missionskritiske mikroprocessorer. TC-5550 er et fedtlignende materiale, der er fyldt med termisk ledende fyldstoffer i en silikonematrix. Denne kombination fremmer høj varmeledningsevne, lav udpumpning og høj temperaturstabilitet. Sammensætningen er designet til at opretholde en effektiv kølepladeforsegling for således at forbedre varmeoverførslen. Tendensen til mindre og mere kompakte designs medfører, at der genereres mere varme i de kompakte enheder. En køligere enhed medfører en mere effektiv drift og længere levetid for enheden. Her spiller DOWSIL™ TC-5550 en vigtig rolle, da den fungerer som en termisk "bro" mellem den varmegivende komponent og varmeoverførselsenheden, f.eks. en køleplade.

2023 BIG Innovation Award

Efter kort tid på markedet har DOWSIL™ TC-5550 i 2023 vundet en BIG Innovation Award. TC-5550 har bevist at være en yderst pålidelig varmeledende silikonefedt med høj ydeevne og velegnet til brug i næste generations elektronikteknologi. Mikroprocessorer spiller en afgørende rolle for fremskridt inden for kunstig intelligens, IoT, 5G-kommunikation og cloud computing. Varme kompromitterer hastigheden og levetiden for elektroniske komponenter, og behovet for varmefjernelse i mikroprocessorer kan ikke overvurderes.

Fordele og egenskaber

  • Thixotropisk: > 14
  • Fri for opløsningsmidler
  • Høj varmeledningsevne: 5,0 W/mk
  • Lav termisk modstand: 0,04 °C-cm2/W ved 40 psi
  • Høj materialestabilitet
  • Hærder ikke
  • Lav BLT (bond-line thickness): 0,02 mm
  • Nem påføring med screen print, stencil print eller dispensering 

YDERLIGERE INFORMATION

Har du spørgsmål til DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk

Se vores sortiment af varmeledende materialer 

DOWNLOAD

Datablad om DOWSIL™ TC-5550 Varmeledende pasta 

 

DOWSIL™ TC-5550 Thermal Compound vinder 2023 BIG Innovation Award