Dispenserbare varmeledende pads fra Dow Corning – det sidste nye inden for thermal management

Varmeledende, dispenserbare pads giver en præcis og hurtig varmeafledning og sikrer effektive løsninger i kontrollerbare tykkelser til selv komplekse overflader, f.eks. fordybninger og fremspring.

De dispenserbare pads i silikone har en fremragende vedhæftning på printplader og aluminium, som er almindelige materialer i elektronik- og LED-applikationer. Derudover indeholder de ikke glasfiber, som nogle konventionelle pads, og har derfor en lavere termisk modstand og fremragende kompression. Materialerne kan påføres med standard screen print, stencil print eller med standard doseringsudstyr.

Accelereret produktion og reduceret materialespild

Sammenlignet med konventionelle pads kan de dispenserbare pads accelerere produktionen og reducere materialeomkostningerne på 30 til 60 %, da materialespild undgås. Samtidig giver de en længere holdbarhed og pålidelighed end almindelig varmeledende pasta.
De dispenserbare pads fås i fire varianter med forskellig varmeledningsevne. Pads'ene fås også med tilsat glasperler, der gør det nemmere at kontrollere fugetykkelsen.

Tekniske data

  • 2-komponent, 1:1
  • Varmeledningsevne: 1,7 (uden glasperler) - 2,5 (med glasperler) W/m.K
  • Viskositet: 70.000 - 103.000 mPa.s
  • Hårdhed: 50 Shore 00
  • Dielektrisk styrke: 18 kV/mm
  • Godkendelser: UL94 V-0 og WEEE/RoHS-direktiverne

 Har du spørgsmål til de dispenserbare pads fra Dow Corning, kontakt venligst produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller pr. e-mail: ag@diatom.dk

Læs om Diatoms andre varmeledende produkter.

Varmeledende dispenserbare pads