Fleksible pakninger fra NordicSeal

En fleksibel pakning er en dynamisk og statisk elastisk pakning.

LubSeal pakningerne produceres med forskellige typer fiber, afhængigt af medie og driftsforhold. Alle anvendte fibre er af den bedste kvalitet på markedet. 

Elastomerkernen i LubSeal gør pakningen meget fleksibel, hvilket sikrer absorption af akslens vibrationer og følger eventuelle excentricitetsbevægelser i akslen, hvilket forhindrer lækage. 

På grund af elasticiteten i pakningen er det ikke nødvendigt at forspænde pakningsflangen så hårdt som på en traditionel flettet pakning. Dette giver også en længere driftstid mellem justeringer af pakningsflangen. 

Elastomerkernen er lavet af ekstruderet TPE (termoplastisk elastomer) cross-kombineret PTFE / PP eller NBR / PP eller SI. 

Den fleksible LubSeal pakning leveres som blød eller hård type. Der er forskellige typer af profiler er til rådighed, som standard: rund, oval, kvadratisk og rektangulær. 

Og pakningerne kan produceres i kundespecifikke profiler til en favorabel pris. 

Det unikke integrerede smøresystem i LubSeal forårsager mindre slid på akslen og på fibrene. Det forlænger levetiden på både aksel og pakning, og formindsker brugen af ekstern smøring/køling samt minimere medielækage. 

Typiske anvendelser

De fleksible pakninger er bl.a velegnede til brug i stempelpumper, skrueaksler på skibe, offshore og fødevareindustrien, samt til transportsnegleaksler og omrørere.

Kontakt vores produktspecialiser for nærmere rådgivning!

Fleksible pakninger fra NordicSeal

Produktnummer: NordicSeal
Erhvervsrådgivning
Salg & teknisk vejledning
Bjarne Feddersen
Bjarne Feddersen
Salgsingeniør - Mekanik & Pakninger
Salg & teknisk vejledning
Dennis Gisselmann
Dennis Gisselmann
Produktchef - Mekanisk Befæstelse
Ordrer & Support
Kenneth Thorn
Kenneth Thorn
Logistikkoordinator - Filtrering, Flow & Dosering

kt@diatom.dk
+45 3679 0001