E-22 Elektronikmesse

 

DIATOM OG DIA-TECH UDSTILLER PÅ E-22 - DANMARKS STØRSTE ELEKTRONIKMESSE

(Link til tilmelding nedenfor)

Diatom udstiller sammen med DIA-TECH på E-22, der afholdes i Odense Congress Center den 30. august - 1. september 2022.

Diatom vil bl.a. udstille:

  • UV-teknologi: UV-materialer og det nyeste LED UV-hærdeudstyr på markedet fra Dymax.
  • Automatiseret dosering med dispenseringsrobot fra EFD.
  • Polymerteknologi: Lim, coating og indstøbningsmaterialer fra bl.a. DOW, som leverer innovative produkter til de fleste segmenter i elektronikindustrien.
  • Dispenseringsudstyr til 1- og 2-komponent dosering.

 

DIA-TECH

På elektronikmessen vil DIA-TECH præsentere en række kollaborative robotarme fra DOBOT, som leverer innovative og fleksible kollaborative robotarme til konkurrencedygtige priser. Oplev bl.a.:

DOBOT CR – 6-akset cobot

DOBOT CR er en serie af cobots med en nyttelast på 1-16 kg og en rækkevidde op til 1919 mm. Høj nøjagtighed, fleksibel bevægelighed og intuitiv og enkel programmering gør den nem at implementere og betjene. Robotarmen er udstyret med SafeSkin, som er en antikollisionsteknologi, der bygger på kapacitiv nærhedsregistrering.

DOBOT M1 PRO – 4-akset kollaborativ SCARA-robot

DOBOT M1 PRO er en letvægts kollaborativ SCARA-robotarm med en nyttelast på 1,5 kg og en rækkevidde på 400 mm. Den er nem og hurtig at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. Robotten er velegnet til lette industriopgaver, der kræver høj præcision og nøjagtighed, bl.a. skruning, visuel sortering, PCB-montering, svejsning, dosering og andre typer samlebåndsarbejde.

DOBOT MG400 – 4-akset letvægts desktoprobot

DOBOT MG400 er en letvægts kollaborativ desktoprobot med et lille fodaftryk. Robotarmen har en nyttelast på 750 g og en rækkevidde på 440 mm. Den er nem at implementere, brugervenlig og sikker at arbejde sammen med. MG400 er velegnet til lette industriopgaver, der kræver hurtig implementering og omstilling, samt automatiseret småskalaproduktion.

Du kan finde Diatom og DIA-TECH på stand C-5019, hvor står vi klar til at sparre med dig om dine nuværende og kommende projekter.

Det er gratis at deltage på messen, men kræver at du registrerer dig på forhånd. Se link nedenfor.

Praktisk information:
Dato: 30. august - 1. september 2022
Adresse: Ørbækvej 350, 5220 Odense
Udstillingens åbningstid: kl. 9-16

Læs mere om DIA-TECH på www.dia-tech.dk.

moed-diatom-paa-e-22-elektronikmesse.jpg