Dow Corning® EA-5151 QiC Adhesive til montering af elektronik i bilindustrien

Dow Corning® EA-5151 Quick in Connect (QiC) Adhesive er en elektroniklim med øjeblikkelig vedhæftning, som understøtter en hurtig og omkostningseffektiv montering i overensstemmelse med bilproducenternes kvalitetsstandarder.

Bakkameraer, adaptiv fartkontrol, blindvinkel- og fremadrettet kollisionsadvarselssystem er nogle af de hotteste features i nye biler i dag. Disse elektroniske systemer udsættes for hårde miljøforhold, og der kræves derfor meget af de klæbemidler, der anvendes til denne type applikationer. Ud over at systemerne ofte skal være kompakte og robuste, skal de også understøtte en hurtig og omkostningseffektiv montering i overensstemmelse med bilproducenternes kvalitetsstandarder.

Effektivt alternativ til varmhærdede lim, dobbeltklæbende tape og mekanisk befæstelse

Dow Corning® EA-5151 QiC er en-komponent, fås i sort og klar og er et effektivt alternativ til varmhærdede lim, dobbeltklæbende tape og mekanisk befæstelse. Samlede dele kan håndteres umiddelbart efter påføring, hvilket eliminerer ventetid og behov for monteringshjælpemidler.

EA-5151 QiC Adhesive bliver fast ved stuetemperatur og opnår viskoelastiske egenskaber vha. fugt i luften. Limen er fleksibel, stød- og slagfast.

Dow Corning® EA-5151 QiC er første produkt i den nye ”Quick in Connect”-linje af stærke, hurtighærdende elektroniklime henvendt til bilindustrien samt energibranchen og generel industri.

Egenskaber

  • En-komponent, neutralhærdende, pressure sensitive (trykfølsom) adhesive
  • Primerfri vedhæftning på de fleste materialer, herunder plast og metaller
  • Øjeblikkelig green strength
  • Begrænset lugt
  • Lang åbentid og pot life
  • UV-indikator giver mulighed for automatiseret og manuel inspektion
  • Servicetemperaturer: -45 til +150 °C
  • Kan bruges med standard varmeassisterende dispenseringsudstyr

Har du spørgsmål til Dow Corning® EA-5151 QiC, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk.

Dow Corning EA-5151 QiC Sort - TDS 

Dow Corning EA-5151 QiC Klar - TDS 

Dow Corning EA-5151 QiC - Informationsark 

Læs mere om silikonelim.

Dow Corning VE-6001 UV til indlejrede skærme