Dispenserbar varmeledende pad og gap-filler til 5G-elektronik

DOW lancerer ny varmeledende dispenserbar pad henvendt til producenter af elektronik med  5G-teknologi.

5G-design kræver en særdeles høj effekttæthed, som producerer meget varme. Teknologi med et så højt temperaturoutput kræver højtydende varmeledende materialer til at lede varmen væk fra de følsomme elektroniske komponenter.

DOW, en global og markedsledende producent af avanceret silikonemateriale, har lanceret DOWSIL™ TC-4040 Dispensable Thermal Pad særligt udviklet til brug i 5G-teknologien. Dispenserbare varmeledende pads er en innovativ tilføjelse til DOW's voksende portefølje af varmeledende materialer.

DOWSIL™ TC-4040 er en to-komponent silikone med en varmeledningsevne på 4 W/mk. Den er nem at dispensere og kan både fungere som varmeledende pad og som gap-filler. Dispenserbare pads gør det muligt at erstatte konventionelle pads i forskellige tykkelser med ét enkelt, UL 94 V-0-godkendt materiale, der kan påføres med screen print, stencil print eller dispensering i ønsket tykkelse (minimum 130 mikrometer). TC-4040 har ligeledes en bedre fugteevne end konventionelle pads.

DOWSIL™ TC-4040 giver en hurtig og præcis varmeoverførsel, og kan på baggrund af dens gap-filler-egenskaber anvendes på selv komplekse overflader, f.eks. fremspring og fordybninger. DOWSIL™ TC-4040 er thixotropisk og kan sågar bruges på vertikale flader. Typiske applikationer er strømmoduler, ethernet-switche/routere, kontrolenheder, højhastigheds-SSD’er og andre komponenter som findes i for eksempel 5G-tele- og datakommunikationsudstyr.

Funktioner og fordele

  • To-komponent (1:1)
  • God fugteevne hvilket giver en bedre varmeledningsevne end konventionelle pads
  • Lavere samlede omkostninger end for konventionelle pads, da materialespild undgås
  • Falder ikke sammen
  • Blød (60 Shore 00) og modvirker mekanisk stress
  • UL 94 V-0-godkendt
  • Varmeledningsevne: 4 W/mk
  • Hærder ved stuetemperatur – hærdetiden kan accelereres ved tilførsel af varme.

Har du spørgsmål til DOWSIL™ TC-4040, kontakt venligst produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller pr. e-mail: ag@diatom.dk

Download

DOWSIL™ TC-4040 Dispensable Thermal Pad - TDS

Yderligere information

Se vores omfattende sortiment af varmeledende materialer.

Om Diatom A/S

Diatom A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med salg af tekniske materialer, komponenter og udstyr til alle større industrielle markedssegmenter i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig med seks forretningsområder: Mekanisk befæstelse, Doseringsteknik, Polymerteknik, Smøreteknik, Filterløsninger og Flow.

Diatom ejes af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande.

dowsil-tc-4040-dispensable-pad.jpg