Diatom A/S har overtaget aktiviteterne i Bisco Vægte A/S

Som et led i Diatom A/S’ vækststrategi har Diatom pr. 1. april 2019 overtaget virksomhedsaktiviteterne i Bisco Vægte A/S. Bisco Vægte, som leverer standard og specialfremstillede vægte til industrien, fortsætter under samme navn, men er flyttet til Diatom A/S’ domicil i Hvidovre. Her vil Bisco Vægte få glæde af Diatoms administration, logistik og lager.

"Virksomhedsovertagelsen vil ikke medføre de store ændringer udadtil for hverken kunder, forretningsforbindelser eller samarbejdspartnere”, udtaler, Administrerende Direktør i Diatom A/S, Allan Orland, og fortsætter ”Det er vores hensigt, at Bisco Vægte A/S bliver førende inden for skalering og vejning på det danske marked. Vi vil levere høj kvalitet til lave priser med en høj grad af service og kompetence.

For Diatom er opkøbet af Bisco Vægte en erfaren tilføjelse til et allerede bredt produktprogram af udstyr og materialer til industrien. Diatom er i dag en førende virksomhed inden for handel med industriprodukter og materialer inden for produktområderne polymer, mekanisk befæstelse, dosering, smøreteknik, filtrering og flow.

For yderligere information om overtagelsen af Bisco Vægte A/S, kontakt venligst Administrerende Direktør i Diatom A/S, Allan Orland, på tlf. 3634 2706 eller e-mail ao@diatom.dk

Besøg Bisco A/S' hjemmeside.

Bisco Vægte