In-house testcenter med EFD robot og volumetrisk mikrodispenser

Diatom A/S har åbnet et in-house testcenter, der giver interesserede virksomheder mulighed for at teste egne applikationer med robot- og doseringsudstyr.

Det kan være en omfattende udgift at investere i produktionsudstyr. Især før man ved, om udstyret rent faktisk er det optimale valg til applikationen og behovet.

Derfor har Diatom A/S åbnet et in-house testcenter, der giver virksomheder mulighed for at komme forbi Diatoms domicil i Hvidovre for at teste dosering med en EFD EV5-robot og en volumetrisk doseringsenhed.

Fordele ved at besøge Diatoms in-house testcenter

  • Fleksibilitet – test udstyret inden en investering
  • Undgå fejlkøb – ved at sikre at udstyret er den optimale løsning til den pågældende applikation.
  • Få afklaret om opgaven kan løses, inden der investeres i udstyr.
  • De første 2 timer af testen er gratis.

Pris

De første 2 timer (Inkl. programmering af robotten og opstilling af emnet) af testen er gratis. Ved behov for yderligere tid pålægges et gebyr. Hvis udstyret lever op til kundens ønsker og krav, og kunden ønsker at købe udstyret, vil det betalte gebyr blive modregnet udstyrets salgspris.

EFD EV5-robot

EV5-robotten er en 3-akset dispenseringsrobot med pencil-kamera og forhåndsvisning af dispenseringsbane på skærm. Robotten har et arbejdsområde på 500 * 500 mm, og dens 3D-bevægelsesstyring gør det let at programmere dispensering i prikker, linjer, cirkler, buer og sammensatte buer med en gentagelsesnøjagtighed på +/-0,02 mm.

Volumetrisk mikrodosering

Vi har en bred vifte af volumetriske doseringsventiler, som bl.a. er velegnet til mikrodispensering – kort sagt applikationer der kræver høj præcision, gentagelsesnøjagtighed og pålidelighed. Typiske applikationer er perledosering, forsegling, prikdosering, glob top og indstøbning af høj- og lavviskose en-komponente medier.

For yderligere information om testcentret og om robot- og doseringsudstyret, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk.

Læs mere om vores in-house testcenter.

Om Diatom A/S

Diatom A/S er et ingeniør- og handelsselskab med mere end 45 års erfaring. Hjørnestenene i Diatom er kompetence, innovation og kvalitet, og vores fokus er at skabe resultater og værdi for vores kunder.
Diatom A/S har seks kompetenceområder: Polymerteknik, Mekanisk Befæstelse, Smøremidler, Dosering, Filtrering og Flow. Fælles for områderne er, at der fokuseres på at levere værdiforøgende løsninger, der giver en øget effektivitet og kvalitet for vores kunder.

 

XYZ-desktoprobot til dosering - EFD EV-serie