Diatom træder nu ind på det europæiske marked for omhældning af kemiske materialer

Diatom A/S tilbyder nu omhældning af kemiske materialer til europæiske virksomheder, der ønsker at maksimere produktiviteten og forbedre arbejdsprocesserne.

Diatom A/S har siden 2010 tilbudt omhældning af kemiske materialer til en række industrier i Danmark. Gennem årene har Diatom været vidne til en større og større efterspørgsel på materialer i ready-to-use-beholdere, og i 2017 åbnede virksomheden nye omhældningsfaciliteter for at imødekomme den voksende efterspørgsel.

De nye faciliteter giver nu mulighed for at komme ind på det europæiske marked og tilbyde omhældning til europæiske virksomheder, der ønsker at maksimere produktiviteten. Ready-to-use-beholdere giver mange fordele som in-house omhældning ikke kan, såsom brugervenlighed, bedre arbejdsmiljø, reduceret eksponering for kemikalier, minimalt produktaffald og ingen risiko for forurening af doseringsmediet.

Administrerende direktør i Diatom, Allan Orland, udtaler: ”I dag er omhældning til kundespecifk emballage en af vores specialiteter. Vi arbejder sammen med vores kunder for at levere den passende emballageløsning, der reducerer deres forberedelsestid og forbedrer arbejdsgangen. Desuden leverer vi fuld sporbarhed vha. lot-numre, kundespecifik etikettering, og de omhældte materialer opfylder altid alle specifikationer i det originale datablad”.

Diatom tilbyder omhældning af mange materialetyper, bl.a. lim, coating, tætningsmidler, smøremidler, fedt og indkapslingsmidler fra en række kendte producenter såsom DOW®, MOLYKOTE®, Krytox™ og Dymax. Der omhældes bl.a. til tuber, sprøjter, patroner, dåser og spande.

Læs mere om kundetilpasset omhældning.

Har du spørgsmål, kontakt produktchef Andreas Gerbaulet på tlf. 3634 2708 eller e-mail ag@diatom.dk.

Diatom A/S' nye omhældningsfaciliteter
Diatom A/S har åbnet nye omhældningsfaciliteter

Om Diatom A/S

Diatom A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med salg af tekniske materialer, komponenter og udstyr til alle større industrielle markedssegmenter i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig med seks forretningsområder: Mekanisk befæstelse, Doseringsteknik, Polymerteknik, Smøreteknik, Filterløsninger og Flow.

Diatom ejes af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande.  

Diatom A/S har åbnet nye omhældningsfaciliteter