Diatom A/S styrker flow- og filtreringsområdet med ny leverandør af luftventiler til spildevand

Diatom A/S introducerer italiensk producent af luftventiler til spildevand på det danske marked. Industrielle patenter, innovative tekniske løsninger og et moderne design differentierer produktprogrammet fra konkurrenternes.

CSA srl er en italiensk producent af luftventiler og specialfremstillede løsninger til trykstyring, regulering og beskyttelse mod bl.a. vandhammer i systemer under tryk, hovedsageligt vandforsyningsnet, spildevand og specielle applikationer til bl.a. havvand og industri.

En række industrielle patenter, innovative tekniske løsninger og et moderne design differentierer CSA’s produktprogram fra konkurrenternes. Alle ventiler overholder europæiske og internationale kvalitetsstandarder, er lavet af duktilt støbejern GJS 450-10 og kan arbejde med et tryk på 25-40 bar. De indre komponenter i ventilerne er lavet af rustfrit stål eller andre højbestandige materialer for at forebygge kavitation og korrosion.

Synergi mellem produktområderne

Luftventiler fra CSA er en tilføjelse til vores filterløsninger fra Amiad Water System, og vi er derfor endnu bedre rustet til at tilbyde komplette løsninger til bl.a. vandforsynings- og spildevandsindustrien”, udtaler Michael Petersen, produktchef hos Diatom A/S.

Vandhammeranalyse og forebyggelse af overspænding

Ud over at producere luftventiler yder CSA en unik teknisk rådgivning til ingeniørvirksomheder, der designer vandfordelings- og kloaksystemer. CSA Hyconsult er et analyse- og simuleringsværktøj til hydraulisk modellering og vandhammeranalyse. Simulering er vigtig for at kunne forudsige systemreaktioner på en given begivenhed og giver mulighed for at teste forskellige scenarier uden at foretage ændringer på eksisterende installationer.

Gennem vores samarbejde med CSA kan vi yde professionel support til vores kunder bl.a. i udfordringer relateret til vandhammer – et fænomen der opstår i tilfælde af en pludselig ændring af vandstrømningen i et rørledningssystem”, uddyber Michael Petersen hos Diatom A/S.

For yderligere information, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk.

Læs mere luftventilerne.

Foto: CSA Interactive Simultation Lab

Om Diatom A/S

Diatom A/S er et ingeniør- og handelsselskab med mere end 50 års erfaring. Hjørnestenene i Diatom er kompetence, innovation og kvalitet, og vores fokus er at skabe resultater og værdi for vores kunder.

Diatom A/S har seks kompetenceområder: polymerteknik, mekanisk befæstelse, dosering, smøreteknik, filtrering og flow. Fælles for områderne er, at der fokuseres på at levere værdiforøgende løsninger, der giver en øget effektivitet og kvalitet for vores kunder.

cas-luftventiler-spildevand.jpg