Varmebestandig anti-friction coating fra MOLYKOTE® med emissionsreducerende egenskaber

MOLYKOTE® D-6900 Anti-friction Coating med mikroforseglende egenskaber og høj varmebestandighed er designet til udstødningsmanifoldpakninger i metal i områder med høj temperatur. Smøremidlet kan assistere med at reducere partikelemissionerne og således opfylde Euro 6-normen.

MOLYKOTE® D-6900 Anti-friktion Coating er nyeste tørfilmsmøremiddel fra Dupont™. Produktet giver en fremragende smøring, har gode mikroforseglende egenskaber og en høj temperaturbestandighed.

Reduktion af emissioner for at opfylde Euro 6-normen

Mens emissionsnormerne bliver strengere, står producenter over for hårde smøreudfordringer. MOLYKOTE® D-6900 er udviklet specielt til brug i udstødningsmanifoldpakninger til at reducere partikelemissionerne. Coatingen udjævner mikroskopiske uregelmæssigheder på metaloverflader og giver således en forbedret forsegling i områder med høj temperatur. Således slipper færre udstødningsgasser gennem pakningen, og den samlede emissionsrate falder og kan hjælpe med at opfylde EURO 6-normen.

Talrige fordele

MOLYKOTE® D-6900 er meget modstandsdygtig over for motorolie og kølervæske og har en høj belastningskapacitet, som forhindrer mikrosvejsning og dannelsen af spændingsrevner. MOLYKOTE® D-6900 klæber især godt til metaloverflader, hvilket giver en lav friktionskoefficient. Coatingen er modstandsdygtig over for temperaturer op til 600 °C – og i kortere perioder op på 700 °C næsten uden ydelsestab.

Nem og sikker arbejdsproces

MOLYKOTE® D-6900 kan påføres ved coil-coating op til en filmtykkelse på 16 til 20 μm. Den er derfor velegnet til volumenproduktion og kan bruges i den normale driftsprocedure uden yderligere arbejdstrin. MOLYKOTE® D-6900 er fri for NMP/NEP.

Funktioner og fordele

  • Fremragende smøring
  • Modstandsdygtig over for syre, opløsningsmidler, motorolie og kølervæske
  • Høj bæreevne
  • Fremragende vedhæftning til metal
  • Lav friktionskoefficient
  • Fremragende varmebestandighed
  • Velegnet til coil-coating
  • NEP/NMP-fri

Har du spørgsmål til MOLYKOTE® D-6900, kontakt venligst produktchef Erti Tecer på tlf. 3634 2712 eller pr. e-mail: et@diatom.dk

Download

MOLYKOTE D-6900 Anti-friction Coating - TDS

Yderligere information

Se vores omfattende sortiment af anti-friction coatings.

Om Diatom A/S

Diatom A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med salg af tekniske materialer, komponenter og udstyr til alle større industrielle markedssegmenter i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig med seks forretningsområder: Mekanisk befæstelse, Doseringsteknik, Polymerteknik, Smøreteknik, Filterløsninger og Flow.

Diatom ejes af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande.

MOLYKOTE D-6900 Anti-friction coating
MOLYKOTE D-6900 Anti-friction coating i 5 kg. spand
MOLYKOTE D-6900 Anti-friction coating til udstødningsmanifoldpakninger i metal i områder med høj temperatur
MOLYKOTE D-6900 Anti-friction coating til udstødningsmanifoldpakninger i metal i områder med høj temperatur