Diatom A/S styrker filtreringsområdet med ny leverandør af filtre til Food & Beverage

Diatom udvider sit sortiment af filterløsninger til føde- og drikkevareindustrien med et nyt samarbejde med den velrenommerede filterproducent Parker. Sortimentet dækker alle filtreringsprocessens behov – fra den primære væskefiltrering til den sterile filtrering af luft og gasser.

Parker er en førende global producent af avancerede tekniske komponenter og systemer, der anvendes til bevægelse og regulering af væsker og gasarter i bl.a. drikke- og fødevareindustrien.

Parkers omfattende udvalg af filtre dækker alle filtreringsprocessens behov – fra den primære væskefiltrering til den sterile filtrering af luft og gasser, og hvert filter er specielt udviklet til at imødekomme branchens applikationer og høje krav. Filterløsningerne er afgørende for de kvalitative faktorer såsom smag, klarhed, mikrobiologisk og kolloid stabilitet og holdbarhed.

Med Parker-agenturet kan Diatom A/S nu tilbyde et fuldendt produktprogram af filterløsninger til føde- og drikkevareindustrien fra en yderst velrenommeret global producent. Kombinationen af en højkvalitetsleverandør som Parker, ift. både innovative produkter og support, og Diatoms kompetente og dedikerede medarbejdere, giver vores kunder store fordele”, udtaler produktchef Michael Petersen.

Yderligere information

Har du spørgsmål til samarbejdet med Parker, kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk.

Læs mere om Parkers filterpatroner og filterhuse.

OM DIATOM A/S

Diatom A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med salg af tekniske materialer, komponenter og udstyr til alle større industrielle markedssegmenter i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig med seks forretningsområder: Mekanisk befæstelse, Doseringsteknik, Polymerteknik, Smøreteknik, Filterløsninger og Flow.

Diatom ejes af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande. 

 

Filterløsninger fra Parker til Food and Beverage industri
Parker filterpatroner
Filterpatroner fra Parker
Parker Bevpor Br filterpatroner
Filterpatroner