Prisstærke cobots fra DOBOT og HITBOT kommer til Danmark

Kollaborative robotarme fra HITBOT og DOBOT der er sikre at arbejde med uden afskærmning. Robotterne er fleksible, nemme at implementere og kan håndtere mange forskelligartede opgaver. De konkurrencedygtige priser sænker opstartsomkostningerne, der ofte kan være høje i forbindelse med industriel automatisering.

Markedet for kollaborative robotter og robotarme – også kaldet cobots eller cobotter – er i rivende udvikling. Cobots, der kan arbejde tæt sammen med mennesker uden afskærmning, øger kvalitet, fleksibilitet og effektivitet i produktionen og gør det muligt at agere hurtigt på de vekslende markedsforhold.

Konkurrencedygtige priser

Diatom A/S har indgået et samarbejde med de to cobot-producenter DOBOT og HITBOT. De leverer begge kollaborative robotarme til konkurrencedygtige priser, hvilket i høj grad sænker opstartsomkostningerne, der ofte kan være høje i forbindelse med industriel automatisering. Derfor henvender robotterne sig ligeledes til små- og mellemstore virksomheder, der ofte anser automatisering som en dyr og krævende post.

Nem implementering, programmering og drift

I modsætning til komplekse og dyre industrirobotter er cobots fra DOBOT og HITBOT ekstremt nemme og intuitive at programmere og betjene. Selv operatører uden programmeringserfaring kan let fuldføre programmeringsprocessen ved blot at trække og slippe armen eller vha. en app på mobil, tablet eller pc.

Samarbejde og sikkerhed

Cobots fra HITBOT og DOBOT er udstyret med forskellige typer af antikollisionsteknologi og kan derfor arbejde tæt sammen med mennesker uden afskærmning.

Cobot sortiment

Z-Arm-serien fra HITBOT og CR-serien fra DOBOT består af cobots med forskellige egenskaber, dimensioner, nyttelast og rækkevidde.

Sortimentet henvender sig til virksomheder af alle størrelser, som ønsker at maksimere effektivitet, produktivitet og investeringsafkast. Cobotterne finder anvendelse i mange industrier, bl.a. inden for produktion og emballering, maskinbygning, undervisning, medicinal og kemisk industri – kun fantasien sætter grænser.

HITBOT Z-Arm

4-akset, smidig, kompakt og med lille fodaftryk. Nyttelast: 1-3 kg. Rækkevidde: 320-420 mm. Gentagelsesnøjagtighed: ±0,02 mm.

DOBOT CR

6-akset og multifunktionel. De 6 akser gør det muligt for robotarmen at efterligne menneskelige bevægelser. Nyttelast: 3-16 kg. Rækkevidde: 795 - 1525 mm. Gentagelsesnøjagtighed: ±0,02 mm.

Yderligere information

For yderligere information kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk.

Læs mere om vores kollaborative robotter.

HITBOT Z-Arm

1832-robotarm.jpg
1832_2-robotarm.jpg
1832_3-robotarm.jpg
1832_4-robotarm.jpg

 

DOBOT CR

dobot-cr5-robotarm.jpg
dobot-cr5-robotarm_2.jpg
dobot-cr5-robotarm_3.jpg
dobot-cr-multiple-control-methods.jpg
dobot-cr5-robotarm-hand-guidance.jpg
dobot-cr5-robotarm_4.jpg

OM DIATOM A/S

Diatom A/S har i mere end 50 år beskæftiget sig med salg af tekniske materialer, komponenter og udstyr til alle større industrielle markedssegmenter i Danmark. Virksomheden beskæftiger sig med seks forretningsområder: Mekanisk befæstelse, Dosering, Polymerteknik, Smøreteknik, Filtrering og Flow.

Diatom ejes af den svenske industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande.

2442_2-robotarm.jpg