NYHED - Pro-Pump 1K & Pro-Duo 2K doseringsystem fra TAEHA

Innovativt, kompakt, alsidigt, præcist og holdbart 1 og 2 komponent doseringsystem

Doseringsystemet er særligt velegnet til mikro dosering - kort sagt applikationer der kræver høj præcision, gentagelses-nøjagtighed og pålidelighed. 

1K doseringsytem

TAEHAs Pro-pump system består af Pro-pumpe (Progressiv hulrumspumpe) og puls controller (Procon-100), der styres med præcis motor.

Principper for dispensering
En kædelængde genereres mellem rotoren og statoren, når de samles, og når rotoren roterer, bevæger hulrummet sig fremad, hvilket skaber vakuum i indløbsområdet
og tryk i pumpenhedens udløbsområde. Som et resultat afgives væske konsekvent.

Præcis og konsistent væskevolumen udleveres, selv når miljøfaktorer påvirker viskositet og tryk i beholderen. Konsistent dispensering er mulig uden væskesprøjtning, fordi Pro-pumpen giver konstant strømning ved at opretholde et stabilt tryk.

Afmontering og genmontering til vedligeholdelse og udrensning er let på grund af simpel konstruktion af pumpenheden. Nøjagtigt volumen af ​​væske med fyldstof udleveres uden forringe fyldstoffer under kavitetsforskydnings-dispenseringsprocessen. 

2K doseringsystem

Innovative, kompakte, alsidige, præcise og holdbare To-komponent dispensing system

Den specielt konstruerede roterende sneglepumpe muliggør langsigtet stabilitet for tokomponentmaterialer. Systemet giver meget forbedret pumpeffektivitet og reproducerbarhed sammenlignet med positiv forskydning. Blandingsforhold og dispenseringsvolumen kan let justeres med antallet af drejninger og rotationshastigheden på rotoren.

En bred vifte af anvendelsesmuligheder er tilgængelige, da den specielle pumpe kan håndtere en bred vifte af materialer uanset viskositet og naturlige ændringer i materialer..
Rengøring af dispensoren kan opnås, fordi dråbeformationen forhindres ved hjælp af sugebagfunktionen og frit drejes. Intet vaskemiddel bruges til vedligeholdelse, i stedet kan blander delen udskiftes. Vedligeholdelsen er derfor miljøvenlig og økonomisk.

Funktioner for både 1 & 2 komponenter
  • Nem at programmerer
  • Nem opsætning
  • Visuel kontrol
  • Dataopsamling
  • Overvågning med tryksensor
Fordele ved både 1 & 2 komponenter
  • Modulopbygget
  • Vedligeholdelsesvenligt
  • Valg af forskellige materialer ift. produkthåndtering
  • Integrering med robotløsning
  • Udbygningsmuligheder 

Har du spørgsmål til Pro-Pump kontakt venligst produktchef Michael Petersen på tlf. 3679 0003 eller e-mail mp@diatom.dk

TAEHA-applikation-2.jpg